23 C
Tešanj
Četvrtak, 18 Jula, 2024

Dragana Mirković se vratila u prošlost: Toni nije imao ni stan, mogla sam se udati za bogataša

Dragana Mirković ne krije da prolazi kroz težak period, a sada se prisjetila početka odnosa sa svojim, uskoro bivšim, mužem.

Kako često ističe, nije željela da bude politički opredijeljena, iako bi tako osigurala svoj mir u tom periodu.

– Ostala sam pri svom vaspitanju, moji roditelji su takvi da nikada nisu gledali ni vjeru ni naciju. Meni je bilo potrebno samo da imam normalnog čovjeka pored sebe i da osnujem porodicu. To je sve što sam tražila. Ja sam došla ovdje, vidjela… lijep momak, vozi lijep auto, kao uostalom i svi ovdje. Nije imao stan, ja sam rekla: “Nema veze, zaradit ćemo stan”, mnogo sam radila i to svi znaju. Mogla sam da se udam za nekog bogataša i da ne radim ništa, ali mene to nije privlačilo. Bila sam “lokomotiva”, ali je bitno i da neko umije da vas prati i Toni je to umio. Zajedno smo mnogo toga napravili, to je činjenica, ali mnogo sam i rizikovala – rekla je pjevačica za 24sata.hr, pa dodala:

– Imala sam pune 32 godine i bila sam željna djece koju sam oduvijek voljela. Nisam željela da bude neko s estrade, to mi je grozno, a nisam nešto mnogo ni birala, da budem iskrena. Rizikovala sam i pokazalo se dobro, bez obzira na to što je bilo i što će biti.

Nakon vesti da se razvodi, Dragani su podršku pružile brojne kolege.

Izvor: Avaz

Povezane vijesti

Najnovije vijesti