14.2 C
Tešanj
Četvrtak, 23 Maja, 2024

Dresscode zapošljava store managera

Dresscode je sinonim klasičnog  besprijekornog stila – modni brend kojeg je 2016. osnovala Prevent Grupacija ulažući sve stečeno iskustvo u proizvodnji za prestižne brendove globalne modne scene.

Plemeniti materijali, besprijekorni krojevi, bezvremenski kvalitet su samo neke od prepoznatljivih crta brenda.  Ukoliko imate napredne vještine vođenja, istančan osjećaj za dobro poslovanje, ističete se snažnom ličnom motivacijom za postizanje dobrih rezultata, uživate u vođenju i poticanju drugih, onda je ovo prilika za Vas. Objavljujemo oglas za poziciju:

 

Store manager (m/ž)

Lokacija rada: Tešanj

 

Store manager brine o pravilnoj primjeni standarda kompanije, optimizaciji prodaje, povećanju performansi poslovnice koju vodi, profesionalnom razvoju svog tima i prezentiranju brenda kupcima, istovremeno pružajući odličnu uslugu koja prevazilazi očekivanja kupca. Uloga Store Managera sadržana je u pružanju inspiracije i motiviranju tima da postiže odlične rezultate. Vaša uloga Store Managera podrazumijeva da stavljate kupca na prvo mjesto u svakoj situaciji i svemu što radite… Znate dobro iskoristiti svaku priliku za prodaju i postizanje profitabilnost trgovine, te neprestano pratite i vrednujete ostvarene rezultate.  Isto tako upravljate postupcima zapošljavanja novog osoblja, kao i aktivnostima profesionalnog usavršavanja, razvoja, praćenja i unapređenja performansi Store management tima u trgovini.

Vaše kvalifikacije:

SSS/VSS  (ekonomski smjer ili srodno)

Obavezno iskustvo u radu na rukovodećoj poziciji u maloprodaji odjeće/obuće

Samoinicijativnost, proaktivnost i timski rad

Korištenje MS Office alata

Vozačka dozvola B kategorije

Aktivno znanje engleskog jezika

Razvijene prodajne, prezentacijske i komunikacijske vještine

Visoka odgovornosti i pouzdanost u radu

Pozitivna osobnost, odlične organizacijske vještine i poduzetnički duh

Nudimo:

rad u respektabilnoj kompaniji

kompetitivna primanja

motivirajući radni uvjeti u okruženju u kojem prepoznajemo timski rad, ali i kvalitete pojedinaca

 

Ako vam je opisano radno mjesto interesantno i prepoznajete se u opisanom profilu, pošaljite nam vašu prijavu interesovanja i biografiju putem adrese posao@prevent.ba  Oglas ostaje otvoren sedam dana od dana objavljivanja, do 12.02.2023.

Više informacija o Prevent grupaciji na www.preventgroup.ba

Povezane vijesti

Najnovije vijesti