23.9 C
Tešanj
Subota, 22 Juna, 2024

Dugo očekivani “Pop’s Caffe & Food” konačno je stigao u Sarajevo

Za sve ljubitelje dobre hrane, kvalitetne usluge i pristupačnih cijena, otvoren je još jedan u nizu uspješnih Pop’S Caffe & Food restorana na kultnoj lokaciji, u srcu Sarajeva.

Pop’s Caffe & Food predstavlja konceptualno nešto sasvim novo na našem tržištu. Za kratko vrijeme izdvojili su se iz standardne ponude comfort restorana i objekata brze hrane, gdje su za svoje posjetitelje pripremili preko 35 vrsta jela i uspjeli zadovoljiti svačiji ukus.

“U svojoj bogatoj ponudi slastica, svaki zalogaj stvara ugođaj, a kao posebnu ponudu bi izdvojili veliki izbor fritula, vafli i palačinaka, pripremljenih sa mnogo ljubavi i umijeća. Za Burger lovers-e smo pripremili veliki izbor ‘Premium burgera’ pravljenih od najkvalitetnijeg goveđeg mesa bez masti i aditiva, kao i Combo meni-a, gdje će zasigurno svi posjetitelji pronaći svoju omiljenu kombinaciju jela.

S obzirom da smo velika porodica, ogromnu pažnju posvećujemo i našim najmlađim gostima, te smo za njih opremili dječiji kutak i obezbjedili Kids meni, koji su mališani sami birali. Ukoliko je salatni program Vaš prvi izbor, zasigurno nećete odoliti vrhunski spremljenim svježim salatama naših kuhara, pripremljenih od povrća iz domaćeg uzgoja. Moramo istaći i da smo jako ponosni što ćemo našim posjetiteljima posluživati Kepler kafu, jedinstvenu na našem tržištu, a sigurni smo da će naši gosti prepoznati kvalitet i odlučiti se da svoje posebne trenutke užitka ispijanja svog omiljenog pića, provoditi upravo u prostorijama Pop’s caffe food-a”, poručuju iz Pop’s-a.

Otvorenjem Pop’s Caffe & Food-a priliku za rad dobilo je 25 uposlenika. Posebnu pažnju posvetili su kvaliteti njihove usluge, te su jedni od rijetkih koji su svojim uposlenicima omogućili dodatnu profesionalnu edukaciju, kako bi boravak posjetiocima u Pop’s Caffe Food-u učinili što ugodnijim.

Sve informacije o njima i njihovoj ponudi možete potražiti na web stranici www.pops.ba, a aktivni su i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Pop’s Caffe Food Sarajevo svoja vrata otvara već od 24. februara 2021. na adresi Dalmatinska 6.

Radno vrijeme objekta je od 08:00 do 22:00 sati.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti