2.6 C
Tešanj
Utorak, 31 Januara, 2023
spot_img

Dva para iz Tešnja na maratonskom poljupcu

Tamara Trkulja i Srđan Vujmilović pobjednici su jučerašnjeg takmičenja u “maratonskom poljupcu” koje je održano u banjalučkom Tržnom centru “Emporium”. Drugo mjesto osvojili su Aleksandra Nikolić i Boris Tešić, a treća nagrada je pripala Dragani Malešević i Stefanu Tegeltiji.

Na takmičenje se prijavilo deset parova. Dva para su odustala nakon nekoliko minuta, ali su preostali zadatak shvatili ozbiljno i nastavili su da se ljube. Takmičenje je organizovano povodom Valentinova, Svjetskog dana zaljubljenih.

Ovo je prvi put da se u Banjoj Luci organizuje ovakva vrsta takmičenja. Dva para su došla iz Tešnja, dok su preostali takmičari iz Banje Luke. Za “maratonski poljubac” je bitno da se usne ne smiju odvajati, ali povremeno mogu da uzmu neophodno tečnost, vodu ili sok, na slamku. Svjetski rekord u ljubljenju iznosi 58 sati.

Pobjednike “maratonskog poljupca” očekuje putovanje u Rim. Drugoplasirani dobijaju vikend apartman u banjalučkom hotelu “Jelena”, dok će par koji osvoji treće mjesto dobiti večeru u istoimenom restoranu.

Povezane vijesti

POVEŽITE SE

58,414FansLike
289FollowersFollow
2,040SubscribersSubscribe

Najnovije vijesti