19.7 C
Tešanj
Srijeda, 24 Jula, 2024

Dvije osobe lažno prikupljaju novac na području općine Tešanj

Dragi prijatelji, budući da smo dobili poziv kako na području Tešnja dvije osobe prikupljaju novac za krečenje u SOS Dječijim selima BiH, želimo Vam skrenuti pažnju da osobama koje nemaju zvaničnu akreditaciju, vizit kartice i prateće dokumente naše organizacije ne ukazujete Vaše povjerenje.

Kako bismo zaštitili i organizaciju i naše donatore mi nikada na ovaj način ne prikupljamo novac. Ukoliko Vam pokucaju na vrata u naše ime, molimo Vas da prije nego date donaciju pozovete ured za prikupljanje sredstava na broj 033 465 053.

SOS Dječija sela BiH osiguravaju najkvalitetniju brigu za djecu, upravo zahvaljujući podršci donatora, kako individualnih, tako i kompanija, različitih organizacija, ambasada. Iz tog razloga jako vodimo računa da opravdamo Vaše ukazano povjerenje. Naš odjel za prikupljanje sredstava će Vam sa zadovoljstvom uvijek rado odgovoriti na sva pitanja u vezi sa donacijama, kontaktirajte nas na 033 465 053 ili putem e-mail adrese pomoc@sos-ds.ba.

Od srca se zahvaljujemo svim dobrim i dragim prijateljima koji kontinuirano podržavaju naš rad. Najpouzdaniji način da izvršite uplatu Vaše donacije je putem računa u Raiffeisen banci BH žiro-račun: 1610000000000011 uz poziv na broj: 502021000-030000626-9 ili u Union banci žiro-račun: 1020440000052478. Vašu donaciju možete uplatiti i kroz ePay sistem na našoj web stranici. Osim ukoliko ne donesete Vašu donaciju u prostorije naše organizacije, za što dobijete zvaničnu potvrdu, mi nikada ne prikupljamo novac u gotovini. Naše donatorske kućice u koje možete ubaciti donacije su jasno označene i nalaze se u Bingo marketima, Konzumu, na Aerodromu u Sarajevu, u VGT Osiguranju, Cafeu Naturel, Hotelu Hollywood, Cinema Cityu, Amko marketima i FIS Vitezu.

U interesu djece povjerene nam na brigu naša je obaveza donatorskim sredstvima upravljati mudro, sa poštovanjem i odgovorno. Hvala Vam što brigu o 1.000 djece svakoga dana činite mogućom.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti