27.3 C
Tešanj
Ponedjeljak, 15 Aprila, 2024

Elmaz kuhinjskim nožem ubio svog brata Elvisa: Do tragedije doveli ožiljci od ujeda psa?

Elmaz Beganović (38) uhapšen je u nedjelju navečer zbog sumnje da je nožem ubo rođenog brata Elvisa Beganovića (37), koji je od posljedica ranjavanja umro.

Zločin je počinjen u naselju Nedakusi kod Bijelog Polja kuhinjskim nožem dužine sječiva 20 centimetara brata ubo u predjelu vrata, saopćeno je iz policije.

Kako pišu Vijesti, napad psa lutalice na maloljetnog sina Elvisa Beganovića indirektni je povod za svađu među braćom koja je okončana ubistvom, tvrde sagovornici podgoričkog lista.

Napad psa lutalice

Izvori lista kažu da je 1. oktobra pas lutalica povrijedio dječaka, a da je iste noći kod njegovog strica u posjetu došla žena sa psom, što je izrevoltiralo Elvisa. Prema tim informacijama, on je negodovao što je Elmaz, nakon za njih traumatičnog događaja, dozvolio gošći da dođe sa psom, što je pokrenulo raspravu…

Iz policije su potvrdili Vijestima da je ranjavanju “prethodila porodična svađa koja je eskalirala”, ali ne i da je povod bio slučaj oko psa.

Osumnjičenog Elmaza Beganovića, patrola Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje pronašla je iza zgrade u krugu Bolnice i lišila ga slobode.

“Preduzimajući operativne mjere, policijski službenici su došli do saznanja da se radi o E. B. (38) iz Bijelog Polja. Ispred porodične kuće B., u mjestu Nedakusi, izvršen je uviđaj, prikupljena su obavještenja od nekoliko lica, te je policija došla do sumnje da je na pomenutom mjestu, nakon kraće rasprave, E. B. (38) iz Bijelog Polja, zadao udarac kuhinjskim nožem, dužine sječiva 20 cm, u predjelu desne strane vrata bratu E. B. (37), koji je od zadobijenih povreda preminuo”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Naložena obdukcija

Viši državni tužilac Hasan Lukač naložio je obdukciju tijela, nakon čega će biti poznat uzrok smrti.

Državni tužilac Hasan Lukač izdao je nalog za obdukciju tijela Elvisa Beganovića.

Lukač je kazao da će u Kliničkom centru Crne Gore obdukciju izvršiti vještak sudske medicine dr Nemanja Radojević, nakon čega će biti poznat uzrok smrt

 

Povezane vijesti

Najnovije vijesti