17.6 C
Tešanj
Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

Elmedin sultan ulazi u Zadrugu i potpisuje najveci ugovor ikada.Ulazim sa Janom i Fatimom ali zadovoljit cu i ostale zadrugarke

Počinje novi rijaliti: Elmedin Karić sa ženama sprema šou kakav dosad nije viđen na ovim prostorima

Uskoro, u okviru Hype produkcije, kreće šou kakav do sada nije viđen na našim prostorima, a glavni akteri će biti Elmedin Karić i njegove dve žene, Fatima i Jana.
U mirnom gradiću Busovača, nedaleko od Sarajeva, jedna neobična ljubavna priča privlači pažnju i izaziva različite komentare – i one lepe, i one koji nisu takvi, piše Goldy PRO.

Elmedin Karić živi u braku sa dve žene, a kako kaže, to je ostvarenje sna o kom je oduvek maštao. Naime, jedan stanovnik Busovače, Elmedin Karić, živi u zajednici sa dve žene. Kako Karić kaže, to je ostvarenje sna o kome je oduvek maštao. Elmedinova prva supruga Fatima, majka je trojice sinova i zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove tokom godina braka. Pre dve godine, Elmedin je doveo i drugu ženu u njihov život. Upoznao je Janu, koja dolazi iz Ukrajine, dok je boravio u Nemačkoj na privremenom radu… Između njih se rodila ne samo ljubav, već i želja da žive zajedno.

– Tu smo da dokažemo kako je moguće živeti u skladu sa dve žene, a da deca imaju sve moguće što su zamislili. Kuvaće Fatima bosanska jela, Jana će ukrajinska. Deci sam kupio obuću i odeću, rance, sveske i knjige. Ništa im ne fali. Možda čak imaju i ono što mnogi nemaju – rekao je Elmedin.

– Ovo će biti pravi kućni rijaliti, do sada neviđen na Balkanu – rekao je voditelj.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti