27 C
Tešanj
Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

FK “Borac” Jelah – Novosti.

Proteklog vikenda je u hotelu “AA” u Jelahu, održana redovna godišnja izvještajna sjednica Skupštine Fudbalskog kluba “Borac” Jelah. Na sjednici su razmatrani i usvojeni Izvještaj o radu i Finansijski izvještaja za 2017. godinu, Plan rada za 2018. godinu, te Izvještaj Nadzornog odbora i Izvještaj Disciplinske komisije. 

Također su uručene i zahvalnice zaslužnim pojedincima i organizacijama. Nažalost, zbog tehničkih problema koji su se desili prilikom štampanja, otkazana je promocija knjige Vlatka Glavaša “Kapiten jednog teškog vremena”.

Trener Draganović je, zajedno sa članovima Upravnog odbora FK “Borac” Jelah izvršio prozivku igrača i prezentovao svoj Plan rada i aktivnosti u pripremnom periodu kao i u nastavku sezone 2017/2018. Predsjednik UO Subašić je ispred pozdravio sve igrače i poželio im uspješne pripreme i proljetni dio sezone.

Od novih imena mogli smo vidjeti Panića, koji je i zvanično predstavljen kao pojačanje, a uz njega je predstavljen i novi (stari) golman Borca Mulabdić. Tu su takođe još neka nova lica, koji će se u pripremnom periodu pokušati nametnuti treneru Draganoviću.

Želja svih prisutnih je svakako osvajanje prvog mjesta u Drugoj ligi “Centar”, koje bi na najbolji način obilježilo i uveličalo proslavu jubileja 70 godina Borca. Ovim povodom je i Šef stručnog štaba obećao da će on i momci na terenu dati svoj maksimum kako bi se ova želja i ispunila.

Našem “Borcu” želimo puno sreće i uspjeha u nastavku sezone, da uz što manje povreda postigne dobru formu i rezultate, kako bi se realizovali zacrtani ciljevi.

 

Povezane vijesti

Najnovije vijesti