13.5 C
Tešanj
Subota, 2 Marta, 2024

FOTO: “Bogner Edelsthal” pobjednik 1. Božićnog malonogometnog turnira „Sivša – Usora 2015“

Ideju Usorana, Dejana Martinovića, Gorana Tokića i Danijela Labudovića u malonogometni turnir pretvorili su Udruga sporta i kulture Usora. U sportskoj dvorani OŠ „Fra Ivan Frane Jukić“ organiziran je 1. Božićni turnir u malom nogometu „Sivša – Usora 2015“.

U solidnoj konkurenciji nastupile su 22 ekipe, a slavila je ekipa Bogner Edelsthal. Drugo mjesto pripaslo je ekipi S&S Compani, a trećim mjestom morala se zadovoljiti ekipa Pizzeria Roma.

Najefikasniji akter bio je Selmir Mahmutović, najbolji igrač Eldin Suljić, oba iz pobjedničke ekipe, a epitet najboljeg golmana ponio je Edin Husaković iz ekipe Pizzeria Roma.

“Čestitamo učesnicima, bravo za pobjednike. Hvala svima, posebno sponzorima i publici. Nadamo se da će idući turnir biti masovniji, uz učešće majstora malog nogometa iz više BiH gradova”, kaže Dejan Martinović, bivši nogometaš Posušja, Žepča, Širokog Brijega i Čelika u našoj državi, te Oggerrsheima u Njemačkoj, Tereka u Rusiji, rumunskog Brašova i kazahstanskog Okzhetpesa.

Sportzdk.ba

From Malonogometni Božićni Turnir Sivša 2015, posted by Malonogometni Božićni TURNIR-Sivša-Usora on 12/31/2015 (191 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Povezane vijesti

Najnovije vijesti