FOTO: Mladi odlučili pokrenuti akciju izgradnje igrališta pored rijeke Usore

FOTO: Mladi odlučili pokrenuti akciju izgradnje igrališta pored rijeke Usore

594
1
PODIJELI

Jelah će ovih dana dobiti i svoje igralište na pijesku, kako je projektom planirano na tom će se igralištu moći igrati odbojka i nogomet. Ovo je svakako projekat za svaku pohvalu koji su podržale Omladinska banka i Mjesna zajednica Jelah.

Nadamo se da će ovo svakako probuditi mlade jelašane da se bave sportom a ne sumnjamo da će ljeti biti svakodnveno puno mladih zbog atraktivne lokacije.

“Na prste se mogu nabrojati pojedinci koji žele da svoje slobodno vrijeme provedu boreći se za razvoj lokalne zajednice. Oni sa mukotrpnim radom i maximalnim zalaganjem žele da doprinesu našoj djeci, žarko žele nešto što je puno bolje i od kompjutera i od telefona.

Druženje kroz rad na ovakvim projektima ostavlja nezaboravan trag, a duša i srce su ispunjeni sa ljubavlju i ponosom koji predstavlja opću sadisfakciju.

Svi treba da se zapitamo zašto smo strašno pasivni i koliko dajemo sebe za bolje sutra u Jelahu.” Ernes Ahmetlić

Čestitamo ovim momcima ali i lokalnoj zajednici koja je prepoznala vrijednost ovog projekta i nadamo se što više ovakvih pozitivnih projekata!


From Igralište na pjesku, posted by Jelah Photo on 10/07/2015 (53 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


1 komentar

  1. I precisely wished to thank you so much once more. I’m not certain the things that I would’ve achieved without the entire methods shared by you regarding my topic. It absolutely was a hard crisis for me personally, nevertheless taking note of a new well-written style you handled it forced me to jump over contentment. I’m grateful for your information and as well , trust you comprehend what an amazing job you’re carrying out teaching people today via your website. I’m certain you’ve never met all of us.

Comments are closed.