FOTO: SIPA privela administratore Jelah.infa na informativni razgovor

FOTO: SIPA privela administratore Jelah.infa na informativni razgovor

489
0
PODIJELI

Veceras oko 23.00h pripadnici Agencije za istragu i zaštite (SIPA) i MUPa Tešanj priveli su na informativni razgovor administratore jelaškog portala Jelah.info.

Više informacija uskoro…

Sinoc oko 23:00 pripadnici SIPE i MUP-a Tešanj priveli su oba administratora jelaškog portala jelah.info.

Prema policijskom izvještaju administratori su osumljičeni da su sudjelovali u pokretanju jednog od najčitanijih portala na razini Općine Tešanj i Usore.

Nakon saslušanja u Policijskoj stanici Tešanj administratori su priznali da su 2011. godine pokrenuli portal s ciljem da pružaju zanimljive i korisne informacije s ovih prostora.

Naravno cijeli ovaj članak je bila samo prvoaprilska šala ;)))

No moramo vam priznati da je djelomično i uspjela. Jer u inbox portala javilo nam se par citatelja koji u prvi momenat nisu skontali da je rijec o prvoaprilskoj sali te su nas pitali za razloge navodnog privodjenja. Osim toga jutros su oba administratora dobila po nekoliko sms poruka i poziva od prijatelja koji takodjer nisu shvatili da je rijec o prvoaprilskoj sali. Moramo priznati da je i nekoliko citatelja odmah krenulo s pricom da je prvoaprilska sala pa smo u interesu izvodjenja sale do kraja izbrisali njihove komentare kojim se ovim putem ispricavamo.

Hvala svima koji su se stvarno zabrinuli za nas. I nadamo se da smo vas barem malo prevarili 😉

Hvala vam svima koji nas pratite ;))

ps. slika koju smo postavili nađena je na internetu, iako su neke osobe bile uvjerene da smo mi na slici.

 

 

NEMA KOMENTARA