19 C
Tešanj
Nedjelja, 14 Aprila, 2024

Fotografija Porschea sa šatorom na krovu osvojila internet: A žale se na “paradajz turiste”

Još od samog početka ljeta i sezone godišnjih odmora mogli smo naići na razne nesvakidašnje prizore i situacije. Među onima koji su bili neprikladni, našli su se tu i oni koji su nas uspjeli nasmijati. Jedan od takvih posljednjih dana kruži internetom.

Naime, na Facebook grupi “Live from Greece”, jedan korisnik podijelio je fotografiju koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Na njoj je prikazan automobil luksuzne marke Porsche koji je svoje mjesto našao pod hladovinom borova, na korak do ulaska u vodu. To ne bi bilo nimalo neobično da se na krovu automobila nije našao šator za kampiranje.

Nije dugo trebalo da se počnu nizati reakcije, ali i neke dobro poznate šale na račun “paradajz turista”.

Prizor je mnoge i oduševio, a zaključili su kako je lijepo što vlasnik automobila bez obzira što, naočigled, ima “dubok džep”, ljetuje onako kako to voli – u prirodi.

“To se zove turista koji voli da uživa u prirodi”, jedan je od komentara.

Neki su, pak, bili mišljenja kako je fotografija naišla na “hvalospjeve” samo zato jer je riječ o automobilu njemačkih tablica, dok bi, da je riječ o domaćim, tvrde, bilo puno više osuđujućih komentara.

Korisnici su podsjetili i kako se kampovanje u nekim zemljama smatra luksuzom te da je čak jeftinije iznajmiti sobu nego kamp mjesto.

izvor : klix.ba

Povezane vijesti

Najnovije vijesti