29 C
Tešanj
Petak, 12 Jula, 2024

AS Group darovao majke porodilje povodom Dana Državnosti

U porodilištima u Sarajevu (Ginekološko-akušerska klinika Jezero i Opća bolnica „Prim. dr. Abdulah Nakaš“), Lukavici, Mostaru, Tuzli, Zenici, Travniku, Goraždu, Bihaću i Tešnju danas su poklon paketima AS GROUP darovane sve majke/porodilje koje su jučer, 25. novembra, na svijet donijele nove građane BiH.

Porodiljama je uručen vrijedan poklon paket prehrambenih proizvoda AS GROUP, odnosno brendovi Klasa, Vispaka, Sprinda, Kenta, Mastera i Oaze. Ovom akcijom, koja je organizovana povodom Dana državnosti BiH, AS Grupacija nastavila je praksu svog društveno odgovornog djelovanja.

– Pored naših najmilijih, na izlazu iz porodilišta dočekao nas je i slatki poklon paket AS Grupacije. Sve ovo što smo dobili bit će nam korisno u prvim danima nakon poroda, kako za nas tako i za naše goste, jer tu je kafa, kocka, baklava, čaj, lokum, integralni keks – rekla je Elma Pačariz iz Sarajeva.

Mirnesa Malkić iz Travnika, kao i Nermina Zahirović iz Tuzle, vjerni su potrošači proizvoda AS Grupacije. Obradovane su poklonom i kažu da će im poslužiti za doček prvih gostiju.

U porodilištima u kojima je AS GROUP organizirao akciju darivanja, jučer je rođeno 40 beba. Porodilje, kao i osoblje zdravstvenih ustanova, bili su prijatno iznenađeni gestom AS Grupacije i uputili su riječi iskrene zahvalnosti.
Novorođenčadima i njihovim porodicama AS GROUP želi dug život, i mnogo zdravlja, uspjeha i sreće.

Maglajinfo.com

“AS GROPU-acija je danas, 26.11.2015.g. u prostorijama Opće bolnice Tešanj, darovala majke porodilje koje su na dan državnosti – 25.novembra, na svijet donijele prelijepe bebe.
Majkama su, ispred firmi KLAS d.o.o i AS GROUP, poklon pakete uručili Haris Škiljo i Amira Ćeman.

Prilog možete pogledati u programu NTV AMNA 27.11.2015.g. u terminu poslije vijesti.”

From AS GROUP – Darivanje porodilja povodom 25.11.2015.g., posted by NTV AMNA on 11/26/2015 (12 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Povezane vijesti

Najnovije vijesti