Grupa “Kako pobjediti rak” pomaže u borbi s zloćudnom bolesti

Grupa “Kako pobjediti rak” pomaže u borbi s zloćudnom bolesti

313
0
PODIJELI

Nakon što smo prije dva mjeseca pisali u facebook grupi koja okuplja ljude koji traže stare prijatelje ili izgubljenu rodbinu, danas vam donosimo još jednu zanimljivu grupu.

Naime gospođa Indira Kovačević Rahmanović, koja je osnivačica i voditeljica grupe “Pokidane Veze” osnovala je još jednu grupu na facebooku koja pomaže ljudima.

Riječ je u grupi “Kako pobjediti rak“. Grupa okuplja ljude oboljele od ove zloćudne bolesti ali i ostale ljude koji razmjenjuju iskustva i skupa se bore da ublaže bol ili pomognu izliječenju bolesti.

Gospođa Indira je za naš portal jelah.info objasnila kojim je povodom osnovala i ovu grupu.

” Ova grupa je kao i ona Pokidane veze nastala iz vlastitog iskustva. Svi mislimo, kad cujemo da netko boluje od raka, da je to daleko od nas i nase obitelji. Nažalost i u mojoj obitelji se desio slučaj da mi je sestra obolila od raka dojke i prolazi kroz svu tu patnj i bol.
Hvala Bogu evo vec 6 godina se bori i možemo reći da se na neki nacin izliječila.
Samo što sam uspjela zajedno sa svojim najbližima potisnuti takvo zlo, a ono ponovo još veće zlo. Druga moja sestra prije  godinu dobija dijagnozu, rak pluca, opet sve iznova, moralna, psihička potpora za njenu borbu i neodustajanje u izliječenju.

Hvala Bogu uspjela ga je pobijediti ali samo na par mjeseci i opet sve iznova. Ljekari sve više bezdušno saopćavaju takve dijagnoze i što je još gore, postavljaju se u ulogu Svemogućeg, pa čak daju sebi za pravo da određuju i mjesece nečijeg života.

Ova Grupa “KAKO POBIJEDITI RAK” je napravljena za moju dragu i milu sestru koja se bori sa ovim opakim zlom koga nazvaše rak i za sve moje drage prijateljice, moje prijatelje i sve ljude koje prolaze ili su prošli ili koji nažalost više nisu među živima.

U grupi se nalaze istinite priče osoba koje prolaze kroz prekretnice svojih života. Iskreno se nadam, da će razmjenom istinitih svjedočenja na neki način zbližiti ljude i pomoci im da idu dalje u svojoj borbi a ujedno pomoći i njihovim porodicama da znaju šta im je činiti kad se nađu u bezazlenim situacijama.
Ovo su živa bića a ne samo brojke pacijenata kako nas ljekari odmah deklarišu.”

Pridružite se grupi na ovom linku.

 

Povezane vijesti:

Grupa “Poklanjamo životinje” privukla veliki interes ljubitelja životinja

Grupa “Pokidane veze” traži izgubljene kontakte

NEMA KOMENTARA