19.6 C
Tešanj
Četvrtak, 18 Jula, 2024

Halid Bešlić otkrio koja želja mu je ostala neispunjena

Legendarnom pjevaču Halidu Bešliću je tokom bogate karijere ostala neispunjena samo jedna želja.

Naime, riječ je o duetu s velikim prijateljem Kemalom Montenom, a to je Bešlić otkrio za InMagazin.

“Ja i on smo bili kao braća. Ja sam odredio gdje će biti njegov grob, izabrao sam lokaciju. Meni je Branka rekla gdje ti kažeš, tu će biti. Mi smo htjeli da bude neka velika pjesma, da naiđe, ali nije naišla. A nismo mi puno ni tražili kad smo mi svaki dan bili zajedno”, prisjetio se Halid.

Iako svoj privatni život inače brižno čuva od javnosti, on je odlučio podijeliti nekoliko detalja o supruzi Sejdi, s kojom je u braku 45 godina i koja mu je najveća potpora.

”Kad smo se tek uzeli imali smo jedan problem, tada smo stanovali kod njezinih. Ja iz kafane umjesto u 2 dolazim u 5 ujutro kući. A žena ustaje i ide pravo na posao i mi se sudaramo na vratima. I trpila ona 5-6 dana, i ona kaže, neću ja. Kaže njezina majka ‘jesi se ti udala za mehaničara ili pjevača?”, ispričao je pjevač.

Halid je progovorio i o njihovoj najbolnijoj temi odnosno o bolesti njegove supruge, piše Klix.

”Doktor je pogrešno konstatirao da je trudna, ali nije, ona je imala tumor na jajnicima. I kad je otišla na drugi pregled, onda su otkrili i operirali je, ali nije mogla više zatrudnjeti. Da smo otkrili na vrijeme i da je ostala na jednom jajniku, mogla je. I tako smo ostali na jednom djetetu”, otkrio je Halid.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti