19 C
Tešanj
Nedjelja, 14 Aprila, 2024

Halid Muslimović otkrio sve o dugovima zbog kojih je završio na sudu

Vlasnik velikog broja hitova i miljenik publike širom regiona Halid Muslimović našao se u posljednje vrijeme na udaru optužbi o navodnim milionskim dugovima.

Čak su i u pojedinim medijima objavljivani naslovi koji nisu bili nimalo afirmativni na račun popularnog pjevača, a muzičaru nije bio lako da se nosi sa svim tim pričama.

“Ništa nije istina, vreme će pokazati”, rekao je Halid za Grand i otkrio kako se nosi sa činjenicom da ga pominju u negativnoj konotaciji.

“Ne volim nepravdu, ali šta ćete. Svako od nas ima nešto što mu nije na srcu, ali šta ću. Šta da radim? Ja sam čist k’o suza, pošten. Radim svoj posao. Međutim to što neki žele da se ubace u moj život sa tim glupostima, to što država i sudovi ne rade svoje čestito…Tek sad vidim što narod kuka na sudove kad sam sam došao u tu priču. Naši sudovi su katastrofa! To je sramota!”, kivan je Halid, a ima i svoje mišljenje zbog čega je to tako:

“Sudija mora da uđe u srž svemu i da onda donese odluku, a ne površinski. To je isto kao kad ti neko zakrpi gumu pa ti za 300 metara ispiri”.

Halid se ipak dobro drži u takvoj situaciji.

“Srećan sam, čist sam. Razmišljam o muzici i o svojim unučadima. O svojoj porodici i biznisu”, rekao je Halid.

Pjevač je otkrio i kako izgleda jedan njegov dan, a svakodnevno je privržen porodici:

“Ustajem oko 7 sati, ležem uveče oko 11, 12. Imam mnogo posla i pomažem sinu oko muzičke produkcije, familiji oko hotela, dogovaram svoje koncerte. Pišem i snimam pesme”.

Halid ima troje unučadi, i najmilije mu je da bude u njihovom društvu, koje mu daje energiju za brojne poslovne obaveze.

“Imam unuka od 4 godine, jedan puni godinu, i imam unuku od mesec i nešto dana”, otkrio je Halid koji sa najstarijim unukom provodi najviše vremena.

“Kada kažem da idem negde na kafu i on se odmah spremi i kaže mi da ide i on na kafu. Onda se teško vraćamo, neće kući. Pokušavamo da izbegnemo sladoled, ali teško. On prvi ide tamo, i sam uzima i sam naručuje. Ali to je kapital. Oni su bogatstvo a ne ovo drugo što se dešava oko nas”, otkrio je Halid.

Izvor: nezavisne.com

Povezane vijesti

Najnovije vijesti