20.5 C
Tešanj
Ponedjeljak, 22 Jula, 2024

Hrabri Fahrudin Mešeljević za „Avaz“: Kako sam uhvatio pedofila s karanfilom

Izvjesni Saša 14-godišnju djevojčicu iz Begovog Hana preko igrice na Facebooku namamio na sastanak

Fahrudin Mešeljević, vlasnik autootpada u Begovom Hanu kod Žepča jučer je savladao i uhvatio 45-godišnjeg pedofila Sašu koji je putem jedne od igirica na Facebooku 14-godišnju djevojčicu namamio na sastanak na autobuskoj stanici.

On je za portal „Avaza“ opisao kako je primjetio sumnjivog muškaraca te kako je otkrio da se radi o pedofilu.

  • Ujutro oko 9. sati sam ga primjetio. Tu ja držim autootpad blizu, preko puta autobuske stanice. Primjetio sam nepoznatog muškarca kako stoji tu. Nakon desetak minuta pojavila se i djevojčica. Tu se sastali i otišli prema šumi. Mislio sam da joj je to očuh. Otišli su gore iznad mog otpada u tu šumu gdje ima jedno naselje – kaže Mešeljević.

Pratio manijaka
On nam je opisao da je istog muškarca vidio i nakon dva sata na istom mjestu.

  • Ponovo sam ga vidio sa djevojčicom. Tu su se rastali na autobuskoj stanici i djevojčica je otišla prema svojoj kući u Begov Han. Oko 13 sati ponovo je došao na stanicu. Ubrzo se pojavila i djevojčica. Išli su prema Begovom Hanu i počeli su se grliti i ljubiti. Shvatio sam tada da nešto nije uredu. Telefonom sam nazvao roditelje od djevojčice i obavijestio sam ih šta sam vidio. Rekao sam im da njega treba pratiti. Opet je oko 17.30 došao na autobusku stanicu. Počeo sam hodati za njim, a on je krenuo bježati. Potrčao sam i našao sam ga skrivenog iza jedne stijene. Savladao sam ga i oborio na zemlju. U ruci je držao crveni karanfil – kaže u potresnoj ispovijesti Mešeljević.
avaz
https://1447fa53a6eef646e23e54711d90ed15.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html?n=0

ISPOVIJEST

Hrabri Fahrudin Mešeljević za „Avaz“: Kako sam uhvatio pedofila s karanfilom

Izvjesni Saša 14-godišnju djevojčicu iz Begovog Hana preko igrice na Facebooku namamio na sastanak


Admir Aljimi

07.03.2021 13:15

Mešeljević savladao pedofilaFOTO: AVAZ

Tekst se nastavlja ispod oglasahttps://1447fa53a6eef646e23e54711d90ed15.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html?n=0POGLEDAJTE ORIGINAL ČLANAK

Fahrudin Mešeljević, vlasnik autootpada u Begovom Hanu kod Žepča jučer je savladao i uhvatio 45-godišnjeg pedofila Sašu koji je putem jedne od igirica na Facebooku 14-godišnju djevojčicu namamio na sastanak na autobuskoj stanici. 

On je za portal „Avaza“ opisao kako je primjetio sumnjivog muškaraca te kako je otkrio da se radi o pedofilu.

– Ujutro oko 9. sati sam ga primjetio. Tu ja držim autootpad blizu, preko puta autobuske stanice. Primjetio sam nepoznatog muškarca kako stoji tu. Nakon desetak minuta pojavila se i djevojčica. Tu se sastali i otišli prema šumi. Mislio sam da joj je to očuh. Otišli su gore iznad mog otpada u tu šumu gdje ima jedno naselje – kaže Mešeljević.

Pratio manijaka

On nam je opisao da je istog muškarca vidio i nakon dva sata na istom mjestu.

– Ponovo sam ga vidio sa djevojčicom. Tu su se rastali na autobuskoj stanici i djevojčica je otišla prema svojoj kući u Begov Han. Oko 13 sati ponovo je došao na stanicu. Ubrzo se pojavila i djevojčica. Išli su prema Begovom Hanu i počeli su se grliti i ljubiti. Shvatio sam tada da nešto nije uredu. Telefonom sam nazvao roditelje od djevojčice i obavijestio sam ih šta sam vidio. Rekao sam im da njega treba pratiti. Opet je oko 17.30 došao na autobusku stanicu. Počeo sam hodati za njim, a on je krenuo bježati. Potrčao sam i našao sam ga skrivenog iza jedne stijene. Savladao sam ga i oborio na zemlju. U ruci je držao crveni karanfil – kaže u potresnoj ispovijesti Mešeljević.

Mešeljević pored pedofila na autobuskom stajalištuFOTO: AVAZ

Ubrzo su u šumu došli i radnici s otpada i nekoliko mještana koji su opkolili pedofila.  

Opkolili ga

– Pozvao sam i policiju. Opkolili smo ga i nije imao kud. Sveli smo ga dole do ceste i sačekali policiju. Uspio sam napraviti jednu fotografiju gdje je on poljubio djevojčicu i to sam predao policiji. Znam da se Saša zove i da je iz Srbije došao autobusom – kaže Mešeljević. 

Dnevni avaz

Povezane vijesti

Najnovije vijesti