22.9 C
Tešanj
Ponedjeljak, 27 Maja, 2024

JEDVA OSTADE ŽIVA: Karleuša objavila kako pjeva uživo

Jelena Karleuša odlučila je da nakon što je predstavila 19 novih pjesama na svoja dva albuma “Alfa i Omega”, objavi na društvenim mrežama kako je izgledalo snimanje u studiju njene najemotivnije balade “Ja”.

Pjevačica je u svojoj objavi napisala i da izaziva sve mlade talente da otpjevaju ovu pjesmu i da je taguju, a nakon toga će ona odabrati pobjednika, i tu pjesmu će zajedno izvesti u nekom od njenih narednih gostovanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Snimila sam puno preteških pjevačkih pjesama, ali mislim da je teža i od “Tihog ubice” i “Ne vredi” upravo ova “Ja”. Veoma teške za live pjevanje. Evo ga jedan pjevački izazov svim mladim pjevačima. Snimite kako pjevate ovu pjesmu i tagujte me. Objavit ću onog ko bude najbolji i bit će sa mnom gost u jednoj od narednih uživo emisija, gdje ćemo ovu pjesmu izvesti zajedno. Zapamtite, pored tehnike, disanja, postavke vokala i dikcije, u ovoj pjesmi najbitnije je srce! Emocija, dajte mi vaše srce – napisala je pjevačica u svojoj objavi, a ispod su se nizali komentari:

“Sa kojom ‘lakoćom’ je ovo otpevala, jedva ostade živa, užas”, “Požurite potražiti grobno mjesto dok ste još živi, kasnije ćete to sa ‘lakoćom’ naći”, “Ajde Vi isto snimite kako pevate da čujemo vas. Može?”

Izvor: bosnainfo

Povezane vijesti

Najnovije vijesti