Jelah.info u nekoliko mjeseci postao jedan od najčitanijih lokalnih portala

Jelah.info u nekoliko mjeseci postao jedan od najčitanijih lokalnih portala

131
0
PODIJELI

Jelah.info je prvi puta ugledao svjetlo dana 10.12.2011 a službeno je krenuo s radom 1.1.2012. godine. Evo nakon pola godine rada, postali smo jedan od najčitanijih portala Tešanjske i Usorske regije. Bitno je napomenuti i da je portal bio neaktivan više od mjesec dana zbog problema sa serverom. No ipak smo se uspjeli nametnuti kao bitan portal Jelaha i okolice.

Kako vrijeme ide sve više dobijamo na naš mail ([email protected]) pohvala ali i primjedbi. Ljudi nam javljaju vijesti, događanja i ostale bitne stvari vezane za naš kraj.

Još uvijek se lagano uhodavamo u ovaj posao i možemo vam reći da ćemo vam pripremiti brojna iznenađenja, nagradne igre te događaje u organizaciji jelah.info portala.

Još jednom vas pozivamo da nas lajkate na našoj fan stranici i svakodnevno saznate sve bitne informacije. Pozivamo vas i da nam se javite na naš mail i obavijestite nas o svim dešavanjima iz vašeg kraja. Šaljite nam slike, prijedloge, video-e.

Velika zahvala ide udruženjima građana, ribolovcima, lovcima, MZ Jelah, Antena Radiju, sportskim kolektivima, i svima ostalima koji su nam slali informacije i vijesti vezane za naš kraj.
 

Nadamo se da ćemo ubuduće biti još bolji i još ažurniji ;))

NEMA KOMENTARA