21.1 C
Tešanj
Srijeda, 22 Maja, 2024

Jelena i Milan proslavili zlatni pir: Šta je esencija uspješnog braka?

“Doživjeti zlatni pir nije mala stvar, to poželjeti mora svaki bračni par! Za svako se zlato žrtvovati treba a za ovo treba ljubavi do neba!”

No, je li tako, postoji li ipak neka tajna dugogodišnje ljubavi. Ove sedmice Index.hr pitao je slučajne prolaznike, a svoju ljubavnu priču ispričali su Jelena i Milan.

“Upoznali smo se na jednoj zabavi, pa smo se malo šetali, na Plitvicama. Malo izlet i to… I tako je to išlo polako, svakim danom sve više”, ispričali su i istakli kako su zajedno 50 godina.

“Bio je strašno iskren”, odgovorila je Jelena na pitanje što joj se najviše svidjelo kod supruga. “Bila je lijepa, mlada”, nasmijao se Milan. Pitali su ih šta misle da je ključno za uspješnu vezu ili brak.

“Treba biti jako iskren, ne gledati na sitnice. Ako se svadiš, brzo se miri. I nemojte puno vrijeđati jedno drugoga. Vrijeđanje nije dobro”, zaključila je Jelena. “Treba biti dobar jedan drugome. Ne ljutiti niko nikoga. Poštovanje”, složio se Milan.

@index.hr

Jelena i Milan zajedno su 50 godina, a upoznali su se na izletu na Plitvičkim jezerima 🥰 #brak#veza#hrvatska#zagreb#couplegoals#fyp

♬ original sound – Index.hr – Index.hr

Izvor: bosnainfo.ba

Povezane vijesti

Najnovije vijesti