14.4 C
Tešanj
Nedjelja, 19 Maja, 2024

Kad mlada zapjeva, na svojoj svadbi uzela mikrofon i oduševila

“Kad mlada zapjeva” navedeno je uz video koji je na TikToku prikupio više od 100 hiljada pregleda, a prikazuje mladu pjevačicu iz Laktaša koja je na svojoj svadbi odlučila “ukrasti” mikrofon.

Ivana Cvikić iz Laktaša krajem prošlog mjeseca udala se za svog partnera Stefana Ivankovića, a video sa svadbe na kom je i sama odlučila zapjevati izazvao je oduševljenje.

Cvikić je u vjenčanici prekrivenoj kristalima i s tijarom na glavi stala za mikrofon i otpjevala pjesmu “Hajde Jano kolo da igramo”.

@photo_nikola_tadic

Kad mlada zapjeva 😀 @ivanacvikic99 👏👏👏 @Ivana Cvikić @smart_pixel_photo_studio @Svecani.salon.krin #banjaluka #party #laktasi #krin #celinac #etno #ortodox #mlada #weddingparty #weddingdress #gradiska #prijedor #prnjavor #etnogrupatrag #hajdejano

♬ original sound – Nikola Tadic

Snimak je podijeljen na TikTok profilu fotografa Nikole Tadića, a prikupio je više od 100.000 pregleda.

U komentarima su se nizale pohvale i komplimenti za izvedbu mlade pjevačice koja se takmičila u regionalnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” u sezoni 2019./2020.

Ivaninu svadbu obilježio je još jedan potez o kom se pričalo – naime ona je tokom zabave skoro sve vrijeme plesala držeći kutiju s dobrovoljnim prilozima za teško bolesnog dječaka Ognjena Drljače iz Banje Luke, piše Klix. 

Povezane vijesti

Najnovije vijesti