13.4 C
Tešanj
Nedjelja, 19 Maja, 2024

Karleuša posvetila pjesmu Dušku Tošiću

Pop diva Jelena Karleuša privodi kraju snimanje svog novog albuma, koji će, kako ona kaže, sahraniti cijelu estradu.

– Smatram da je ovo najbolji album u mojoj karijeri, najozbiljniji ikada, sa najviše pjesama, sa najviše uloženog novca. Moja publika je ovo zaslužila poslije deset godina – tvrdi Jelena.

Kako izvor blizak muzičkoj zvijezdi tvrdi, Jelenin album će uskoro ugledati svjetlost dana. Navodno bi izašao i ranije, ali su Karleušini brojni nastupi, ali i turbulencije u privatnom životu, usporile njegovo izdavanje.

Izvor navodi da će ovaj album biti potpuno drugačiji od prethodnih, te da će se na njemu naći balada zbog koje će svi plakati. A stihovi iste, navodno bi se mogli povezati sa svim što se posljednjih godina dešavalo u pjevačicinom životu.

S obzirom na to da album nije izdala deset godina, brojni fanovi JK su veoma nestrpljivi, pa vrše pritisak na nju, što je Jelenu izbacilo iz takta.

– Fanovi koji pritiskaju, prijete, vrijeđaju i uznemiravaju – nisu fanovi. Album će izaći kada sve vezano za album bude riješeno. Nemam namjeru ni da objašnjavam ni da se pravdam. Ako ja ne pružam dovoljno u svakom smislu kada je riječ o ovom poslu, ne znam ko pruža. Pritisak me uznemirava i ne pomaže da se stvar ubrza. Strpite se još malo, jer će svakako ono što stiže biti veće i bolje od svega i svakoga – napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

Izvor: Express

Povezane vijesti

Najnovije vijesti