22.1 C
Tešanj
Ponedjeljak, 27 Maja, 2024

KBS Titanium Usora pravi reprezentativce

Novoosnovani Kick-boxing klub Titanium, po onome kako djeluje, zasigurno će se svrstati u vodeće sportske kolektive u općini Usora a i šire.

Imamo podršku prijatelja borilačkog sporta Usore, Općine, naših sponzora i sportskih udruženja. U klubu se nalaze dvije trećine djevojaka. Upisujemo nove članove od 14. godina. Upis i članarina za sve djevojke su besplatni. Naš slogan je da se šampioni ne rađaju nego postaju radom. Ako samo za jednu sezonu iznjedrimo bar jednog reprezentativca, postigli smo cilj, kaže šef stručnog štaba Elvedin dubravac.

Na 18. međunarodnom turniru u Kutini u Hrvatskoj članovi kluba osvojili su po jednu zlatnu i broncanu medalju. Nerdin Fejzović je osvojio zlato, dok je Selver Mahmić stigao do bronze. Na kupu nacija u Prijedoru Mahmić je pobjedio hrvatskog takmičara u full contractu i osvojio prvo mjesto.

Za pripreme takmičara, osim Dubravca brnu se kondicioni treneri prof. Aklin Avdić, Željko Joskić i prof. Hamza Deljkić te dr. Adin Begić koji su proteklog vikenda sa klubom potpisali volonterske ugovore i obvezali si da će pomagati klubu, kazao je predsjednik kluba Nermin Skula.

Geslo u KBS Titanium je “Ako ste već s nama budite potpuni.”

Miralem Begić

Povezane vijesti

Najnovije vijesti