KK “GRADINA” Tešanj maestralno otvorila sezonu u A1 ligi FBiH!

KK “GRADINA” Tešanj maestralno otvorila sezonu u A1 ligi FBiH!

176
0
PODIJELI

Bilo je zista biti večeras Tešnjak i gledati duel u A1 ligi FBiH između naših momaka i gostujuće ekipe KK “BRČKO” iz Brčko Distrikta. Uživali smo u prelijepim akcijama naših igrača ali i fenomenalnim potezima gostujućeg igrača Ahmedbašića koji je šutevima za tri poena i atraktivnim zakucavanjem oduševio publiku u Tešnju.
Kada vodite prvu četvrtinu sa 34:14, u jednom momentu je na semaforu stajalo 24:0!, kada imate cijelu utakmicu frenetično navijanje naših Atomaca, kada je sala bila maltene puna – ne možete da ne razmišljate ni o čemu drugome već samo o pobjedi.
Naši momci su večeras pokazali da su zasluženo u ovoj sezoni u A1 ligi FBiH i da će voditi jednu od ključnih riječi za sam vrh ove lige. Večeras su pokazali da i mnogo jače ekipe se neće naigrati u SRC Tešanj.
Momcima čestitamo, naredno kolo putujemo u Srebrenik kod imenjaka, a potom nam dolazi 09.11.2014. PLAY OFF IGMAN.
Uprava kluba se zahvaljuje svim navijačima na podršci a posebno Atomcima. Pozivamo vas da dođete 09.11.2014. i da sportskim navijanjem bodrimo naše momke.
Prije utakmice i jedna svečanost, Naime Uprava kluba odlučila je da nagradi prijatelja kluba i donatora profesora dr Aleksandra Jakovljevića iz Banja Luka koji već duži niz godina pomaže naš klub. Kao znak zahvale gdin Jakovljević je dobio komplet dres našeg kluba i sportsku torbu sa grbom KK ” GRADINA” Tešanj.

NEMA KOMENTARA