21.1 C
Tešanj
Srijeda, 22 Maja, 2024

KOTEKS učestvuje na 43. međunarodnom sajmu “IWA Outdoor Classic 2016”

U Nurnbergu, u Njemačkoj je danas otvoren 43. međunarodni sajam “IWA Outdoor Classic 2016’”. Sajam će trajati do 07. marta.

Riječ je o najvećem i vodećem međunarodnom sajmu za lov i streljanje, vanjsku opremu, kao i opremu za civilnu upotrebu i administrativnu sigurnost. Na ovom sajmu predstavljaju se najpoznatiji proizvođači i distributeri iz ove oblasti.

Preduzeće KOTEKS d.o.o. Tešanj, BiH po prvi put izlaže proizvode iz oblasti namjenske industrije, na štandu broj 129 – hala broj 9.

Funkcionalnost, udobnost i visok estetski dojam su atributi koji krase proizvodni program ove kompanije,a zahvaljujući kombinaciji kvalitetnih materijala i savremenog dizajna, svi proizvodi u potpunosti ispunjavaju svoju namjenu.

U svom proizvodnom programu Koteks d.o.o.Tešanj nudi: opremu za sport, lov i ribolov, opremu za policiju i vojsku, opremu za security, kožnu konfekciju i galanteriju, obuću, balističku opremu i opremu za javni red i mir, motociklističku opremu, zaštitnu opremu, te presvlačenje sjedišta i enterijera vozila.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti