21.1 C
Tešanj
Srijeda, 22 Maja, 2024

Kultni jelaski PUB zauvijek zatvara svoja vrata

Vijest da se zatvara kafic koji je bio posljednji stub R'n'R u Jelahu, potvrdio nam je i sam vlasnik, te pozvao svu raju koja je svoje izlaske, druzenje, radosti i ljubavi dijelila sa ovim kaficem da od 16- do 20. Januara dodju na oprostajne svirke kada se zatvaraju vrata popularnog PUB-a

Dragi fanovi i posjetioci PUB Under Club u Jelahu zamolio bih Vas da odvojite dio Vašeg vremena i pročitate moje obraćanje povodom konačnog prestanka rada PUB-a kojeg sam vodio u proteklih pet godina. Nažalost, sa danom 20.01.2013. godine ugasit će se svjetla na našoj maloj kulturnoj sceni, u riznici našeg zajedničkog posebnog muzičkog izražaja. Kroz sve ove godine, PUB je uistinu predstavljao oazu urbanog muzičkog izražaja, predstavljajući posjetiocima izuzetne svirke muzičkih grupa i dj-eva iz cijele BIH. I ako mi je PUB istovremeno predstavljao i posao i ličnu potrebu za kreativnošću koju sam djelio sa svima Vama, otežavajuće okolnosti prisilile su me da nažalost moram zatvoriti jednu stranicu svog života i krenuti dalje svojim putem. Sada kada se bliži datum zatvaranja, ne mogu, a da Vas sve ne pozovem da se oprostimo posebnim oproštajnim svirkama i da zajedno razmjenimo poglede na rad PUB-a i našu zajedničku potrebu za muzikom kroz sve ove godine. Kako je PUB pet godina bio prijestonica svirki uživo, promocije vrhunskih bendova i dj-eva, zamolio bih Vas da isplanirate svoje vrijeme i da se oprostimo muzikom, kroz oproštajne svirke i to:

SRIJEDA 16.01.

TECH HOUSE PARTY with
DJ SEHSSON – MAGLAJ,
DJ CHAKA – DOBOJ,
DJ TRIKSID- JELAH,
DJ DEMKEE
hostese

ČETVRTAK 17.01. SVIRKAAA BAND S.F.O.R / TOČENO PIVO PARTY

PETAK 18.01. SVIRKAAAA GRUPA ZNAK / TESANJ URBAN BAND

SUBOTA 19.01. SVIRKAAA, IZNENADJENJE

Bez Vas ni jedna svirka ne bi bila ista. Zajedno smo ispisali jednu malu crtu naše posebnosti. Muzika neka živi i neka u budućnosti uljepša naše živote ”.
Vaš Pary sa osobljem….

 

Povezane vijesti

Najnovije vijesti