16.4 C
Tešanj
Petak, 1 Marta, 2024

Mađioničar iz Tešnja tvrdi da mu je policajac napao trudnu suprugu

“Ljudi moji, da li u ovoj državi Bosni i Hercegovini ima zakona za policijske službenike. Pri put  da ovako objavljujem video, nikad nisam ovako nešto radio. Uvijek sam radio promociju, nastupe i zabavljao djecu.

Obišao sam su državu Bosnu i Hercegovinu, nema mjesta, nema grada u kojem ja nisam bio.  Zadesila mi se jedna jako ružna stvar, u Jablanici, Hercegovačkoneretvanski kanton.

Znači putujem večeras oko 00:40 putujem, iz Sarajeva prema Mostaru. U 00:41 zaustavlja me policija i policijski službenici zaustavljaju moje vozilo, gdje upravlja vozilom moja supruga. Zaustavljaju me i vrše kontrulu. Znači nema problema.

Tu kao i normalno svugdje, policijski službenici moraju raditi svoj dio posla.

Zaustavljaju nas, a moja supruga vozi jer meni nije bilo dobro. Zamantalo mi se i rekao sam joj da preuzme ona, ne mogu ja da vozim. Supruga mi je u devetom mjesecu. Svaki tren čekam da se porodi.

Vraćao sam se s nastupa, bio sam umoran. Supruga je preuzela volan i nije mogla zavezati pojas od stomaka. Sutra joj je termin da se porodi. Policajac viče da će pisati kaznu jer ne može voziti bez pojasa. Ona mu je rekla da ne može zavezati pojas, fizički ga ne može. Treba bebu da uguši.

“Piši druže kaznu, ja je platim ujutro i sve ok. Ali mi tako ne možeš pričati sa ženom! Piši kaznu od 100KM, ja je ujutro platim. Ne možeš se ti derati na nju, šta ona smije šta ona ne smije.” rekao sam policajcu.

Izvrijeđali su mi ženu maksimalno, zbog toga što nije bila vezana. Zbog pojasa. Ženu mi je zabolio stomak i završila je kod doktora zbog stresa kojeg joj je napravio. Išao sam u policijsku stanicu da se žalim, istjerali su me iz iste te rekli da moram ići u Konjic. Kasnije sam zvao komandira u Konjicu, te su mi dali neki obrazac.

Policajac Fahrudin G. je to uradio večeras prema mojoj suprugi. Molim sve ljude da šeruju ovaj video i da dokažemo da u ovoj najljepšoj državi se ne mogu pojedini službenici ne mogu tako ponašati.

Ako ima za nas zakon, mora biti zakon i za vas. Morate se ponašati kulturno ponašati, biti fino ako se mi tako ponašamo prema vama. Ne morate biti arogantni. Sutra ćeš biti takav prema nečijoj djevojčici, pa će te udaviti neki tata zato što radiš to.

Fahrudinu poručujem, da neću na ovom stati i da te sad gonim gdje god treba, u sve institucije. Ne možeš se tako ponašati prema mojoj supruzi, za tebe ima zakon ne znam ko da si u policiji. Na sud te šaljem i idem u unutrašnju kontrolu izjavio je Nurija Kadrić za portal Crna-Hronika.

 

Povezane vijesti

Najnovije vijesti