Maglajlije osvojile turnir “Tešanj 2012 “

Maglajlije osvojile turnir “Tešanj 2012 “

224
0
PODIJELI

Proteklog vikenda je igran 2.Tradicionalni turnir u organizaciji NK TOŠK-a iz Tešnja.Na turniru su učestvovale 4 ekipe i to Sloboda iz Tuzle,Banovići,Natron(Maglaj) i ekipa domačina NK TOŠK.

 

U subotu je se igrale utakmice polufinala gdje su se sastali TOŠK i Natron a u drugok dva federalca Sloboda iz Tuzle i Banovići.

U prvoj utakmici između TOŠK-a i Natrona ekipa Natrona je pobjedila rezultatom 2-1 a vrijedno je spomenuti da je na poluvremenu bilo 1-0 za ekipu TOŠK-a gol je postigao Hadziahmetović.U drugoj polufinalnoj utakmici Sloboda je pobjedila Banoviće minimalnim rezultatom 1-0.

U nedjelju su se igrale utakmice za treće mjesto kao i finalna.U utakmici za 3.mjesto ekipa TOŠK-a je izgubila rezultatom 3-1 od Banovića a gol za TOŠK je postigao Emir Bureković.Dok u finalnoj utakmici između Natrona i Slobode je utakmica završena neriješenim rezultatom (1-1) te je se pristupilo izvođenju jedanaesteraca gdje je ekipa Natrona bila uspješnija te osvojila Turnir “Tešanj 2012″.

Turnir je otvorio zamjenik općinskog načelnika Suad Huskić a posjeta u oba dana je po stotinjak gledaoca(ulaz je bio slobodan a koje je htio mogao da je da kupi ulaznicu na dobrovoljnoj bazi od 3 KM).

atomci.ba/jelah.info

NEMA KOMENTARA