21.3 C
Tešanj
Srijeda, 29 Maja, 2024

Mariji sin zauzeo omiljeni kutak: Više nemam ni sofu!

Pjevačica Marija Šerifović dobila je nasljednika krajem prošle godine, a od tog momenta se ne odvaja od malog Marija, čije snimke i fotografije iz porodičnog doma redovno kači na društvene mreže.

Marija je sada podijelila neodoljiv trenutak s nasljednikom koji je svima izmamio osmjeh. Naime, pjevačica je uslikala nasljednika dok je ležao na njenom omiljenom mjestu u dnevnoj sobi, pa se požalila pratiocima i otkrila ko je šef u njenom slučaju.

– To je to. Više nemam ni sofu jer šef – napisala je Marija i dodala:

Podsjećamo, Marija je opisala u prvoj izjavi za medije momenat kad je upoznala sina, kog joj je rodila surogat-majka.

– Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati. Majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osjećaj je ipak riječima neopisiv, nešto najposebnije. Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo. Jednostavno, toliko emocija, od kojih stane svaki drugi osećaj – rekla je muzička zvezda. Ona je na nedavno održanom koncertu rekla:

-Imam jednu molbu za nas. Vrijeme u kojem živimo je nevjerojatno odvratno. Probajte da budete neki dobri ljudi, neka dobra djevojka, momak, komšija, šef… Zašto? Zato što je ovaj život samo jedan i sve će ovo brzo proći. Ja se trudim da iz dana u dan budem što bolji prijatelj i što bolja šefica, ćerka, sada i što bolja majka – rekla je Marija, prenose domaći mediji.

Izvor: republika.rs

Povezane vijesti

Najnovije vijesti