Medina Hadžić pobjednica Kaliopi Fan Festivala

Medina Hadžić pobjednica Kaliopi Fan Festivala

494
0
PODIJELI

Sinoć je završen Kaliopi Fan Festival. Zanimljivost ovog festivala zabavnog karaktera je to što se odvijao online te je bio fokusiran na društvene mreže, prvenstveno na Facebook stranicu, kao i na službeni Youtube kanal, Twitter i Instagram.

Fesitval se odvijao u tri dijela. Prvi je započeo 9.9 i trajao sve do 25.7.
Svi fanovi u ovome periodu imali su priliku putem službene facebook stranice dati svoje prijedloge te glasati za tri najdraže pjesme sa albuma “Melem”.
U drugome dijelu koji je trajao od 25.7 do 25.8, odabrane su tri pjesme sa najviše glasova, te su postavljene na službeni Youtube kanal Kaliopi kao karaoke verzije koje će fanovi moći preuzeti te koristiti za svoje interpretacije.
U posljednjem dijelu festivala od 25.8 do 11.9, svi su cover video materijali bili postavljeni na Facebook stranicu dok je cjelokupno glasanje završeno 10.9 točno u ponoć.

Pobjednica ovog festivala je mlada Medina Hadzic iz Tešnja sa pjesmom “Mrvica”.  Medina je i članica Bosanskog pozorišta Tešanj. Medina je tako osvojila vikend putovanje u Makedoniju te upoznavanje i druženje s Kaliopi.

Jelah.info

NEMA KOMENTARA