Mikrokreditno društvo „Mikrofin“ danas je otvorilo ekspozituru u Jelahu

Mikrokreditno društvo „Mikrofin“ danas je otvorilo ekspozituru u Jelahu

489
1
PODIJELI

Mikrokreditno društvo „Mikrofin“ danas je otvorilo ekspozituru u Jelahu. Ova vodeća mikrokreditna institucija u Bosni i Hercegovini uspješno nastavlja razvoj poslovne mreže na području Bosne i Hercegovini i trenutno posluje u preko 70 poslovnica. Svim klijentima i ostalim zainteresovanim građanima Jelaha Mikrofin je na raspolaganju svakim radnim danom od 8 – 16 časova.

„Veliko nam je zadovoljstvo što otvaramo poslovnicu u Jelahu. Mikrofin već ima bogatu poslovnu mrežu koja danas posluje kroz 74 poslovnice. Siguran sam da će klijenti brzo prepoznati kvalitetna i brza finansijska rješenja koja nudimo stanovništvu, poljoprivrednicima i preduzetnicima“, izjavio je Veljko Jaćimović, Šef filijale Mikrofina u Doboju.

Mikrokreditno društvo „Mikrofin“ je lider na tržištu mikrofinansiranja. Prisutan je u cijeloj BiH i zapošljava 280 radnika. Pored uspješnih poslovnih rezultata, Mikrofin je prepoznatljiv i po aktivnoj ulozi u društvenoj zajednici, kroz brojne donacije školama, bibliotekama, vrtićima, pozorištima i drugim projektima iz oblasti obrazovanja i kulture.

[Sponzorisani clanak]

Zanimljivosti s drugih portala:
loading...

1 komentar

  1. Hello there, You have done a great job. I’ll certainly digg it and personally suggest to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this site.

Comments are closed.