22.1 C
Tešanj
Ponedjeljak, 27 Maja, 2024

Miralem Pašić podnio ostavku na mjesto trenera ŽFK Borac

Gledajuci danasnju utakmicu mogu iskreno reci da je doslo vrijeme da se pojedinim igracicama otkuca zahvalnica sa potpisom predsjednika. Medutim,kada sam sagledao pojedinacne obaveze i odgovornosti na pojedinim mjestima dosao sam do zakljucka da je ipak bolje da ja,moja malenkost oprostim se od vodenja kluba koji sam poceo od 13 .05.2013.god. ŽFK BORAC JELAH sam vodio od samog pocetka osnivanja kluba.

Ja smatram da sam ja najveci krivac za lose igre igracica mog voljenog kluba i neuspjeh ovih djevojaka. Zato,veceras sam obavio sastanak sa svojim sefom pred kojeg sam podnio ostavku jer ovako dalje ne ide.

Poslije razgovora sa sefom omladinskih pogona gospodinom ALJOM DIZDAREVICEM donesena je odluka da jos narednu sedmicu odradim treninge i da ce se moj zahtjev usvojiti. Sto se tice djevojaka zelim im sve najbolje u nastavku prvenstva , jer one su ponos naseg Jelaha i Opcine.

Zato,djevojke moje sretno u nastavku prvenstva i molim da mi oprostite ako sam slucajno koju uvrijedio jer to mi nije bila namjera. Svojim prijateljima iz Semizovca zelim sve najbolje jer pokazali su danas kako se igra za svoj klub , hvala vam na fer i korektnoj igri.

Miralem Pašić

Povezane vijesti

Najnovije vijesti