21.3 C
Tešanj
Srijeda, 29 Maja, 2024

Mirza Selimović prvi put progovorio o djevojci Jeleni: Ovo je njihova ljubavna priča

Pjevač Mirza Selimović gostovao je u jednoj emisiji u Beogradu gdje je otvoreno progovorio o djevojci Jeleni koja mu je kako je istakao najveća podrška, i opisao prvi susret sa njom koji se dogodio u Novom Sadu i koji mu je zauvijek promijenio život.

Bez nje bi sve bilo drugačije, možda bih ja našao neki svoj put ali mi je ona mnogo pomogla. Ja volim to da istaknem, kako god to nekome zvučalo zbog nje sam postao bolji i zbog nje sam ovdje gdje jesam -rekao je Mirza i dodao:

-Jer je ona mene uvijek gurala naprijed, i nikada mi nije stajala na putu ka uspjehu.

Mirza je otkrio i neke detalje u čemu se između ostalog podrška njegove ljepše polovine sastoji, kada je riječ o njegovoj karijeri.

-Čak je bilo situacija, da kada se vratim sa svirke i pokazujem joj fotografije sa nastupa. Tražila je da više koketiram sa publikom. Mislim koja bi to djevojka rekla svom momku -izjavio je Mirza.

Dodao je da nije imao običaj da prvi prilazi djevojkama, piše Azra.ba.

-Nekako se namještalo da one meni prve prilaze. Međutim, njoj sam prišao pun sebe, misleći da me prepoznaje kao pobjednika jednog takmičenja. Ali ona nije imala pojma ko sam ja. To je meni bilo super, i to me je kupilo u neku ruku. Naravno, zadržao me karakter, i sve što ide nakon toga. Trudim se da jako malo pričam o privatnom životu. Jer ona nije javna ličnost i taj dio privatnosti želim da ostavim samo za nas – zaključio je Mirza.

Naime, atraktivna Jelena bavi se manekenstvom, a zbog svog izgleda za oko je zapela i Mirzinom muzičkom uzoru, Zdravku Čoliću, koji ju je angažirao na svome spotu. Inače, Jelena Knežić krasi Čolin spot za pjesmu “Zar se nismo shvatili”.,

Izvor: bosnainfo

Povezane vijesti

Najnovije vijesti