16.2 C
Tešanj
Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

Misteriozni nestanak Ilije: “Tata je otišao u Bosnu. Zadnje riječi su mu bile trebam li nešto”

Ilija Vrdoljak (72) iz Slavonskog Broda u Hrvatskoj koji je od kuće u ulici Julija Domca 21 otišao u jutarnjim satima u Bosanski Brod 4. augusta 2022. godine još se nije vratio kući.

Njegova kćer Valentina Vrdoljak Jurić ne prestaje s potragom, a tokom ponedjeljka boravila je na području Male Brusnice, istočno od Bosanskog Broda jer je dobila dojavu da je njen otac tamo viđen

Prije toga dobila je informaciju da je viđen u jednoj mesnici na području sela Liješće, zatim na Kadru, na obronku Vučjaka iznad Save, a posljednja informacija putem Facebooka došla joj je u utorak ujutro da je njen otac viđen 5. augusta ove godine oko 21 sata u Modriči kod Roštiljnice Lazarević.

“Ne znam više što da radim kuda da krenem, provjeravamo sve informacije, ali njega nema”, rekla je Valentina koja ne odustaje od potrage i moli sve da joj pomognu pronaći oca, piše 24sata.hr.

Podsjetimo, Ilija Vrdoljak je otišao je 4. augusta ove godine u Bosanski Brod (BiH), još se nije vratio kući i njegova porodica je policiji u Slavonskom Brodu pravila njegov nestanak. On je biciklom otišao navodno u susjedni grad preko granice nešto kupiti.

Prema informacijama iz policije, bio je obučen u bijelu košulju kratkih rukava s plavim širokim prugama, plave hlače, te plave papuče.

“Uspjela sam dobiti snimke s nadzorne kamere Trgovačkog centra Vrata Bosne na kojima se vidio da je sjeo na bicikl i odvezao se u smjeru Odžaka, odnosno Liješća. Snimila ga je i kamera kod Školskog centra, a vidjele su ga i dvije žene. Nakon toga gubi mu se svaki trag. Policija nam je potvrdila da je iz RH izašao u četvrtak u 8.15 sati na Graničnom prijelazu Slavonski Brod, no nije evidentiran njegov povratak u Hrvatsku. Posljednji put smo se čuli u srijedu navečer i rekao mi je da ide u Bosnu, pitao me je l’ trebam ja što, rekao je da ide kupiti graha, da ide kupiti ‘točak’ za bicikli, te da se odmah vraća natrag da stavi ručak kuhat”, rekla je Ilijina kći Valentina Vrdoljak Jurić.

“Nestanak Hrvatskog državljanina u susjednoj BiH prijavila je njegova obitelj, odmah smo kontaktirali kolege u Brodu, stalno smo u kontaktu i činimo sve da pronađemo nestalog”, rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske.

Porodica moli sve ako nešto znaju o nestalom Iliji Vrdoljaku da to prijave policiji ili informaciju dostave na e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti