15.1 C
Tešanj
Utorak, 5 Marta, 2024

Mlada mama (20) zaspala i nije se probudila: Mjesecima imala iste simptome, činili su se blagi

Kejtlin Folder (20) iz Hala u Velikoj Britaniji iznenada je preminula u snu kod svoje kuće, a njeno beživotno tijelo pronašao je otac u nedelju ujutru.

Mlada mama, koja se prije pet mjeseci porodila, preminula je iznenada, a kako navodi Mirror, sumnja se da je u pitanju bio srčani udar.

Njena mlađa sestra, 19-godišnja Šarlot Folder, ispričala je da su porodica i prijatelji jako tužni zbog ovog gubitka, a srce im se slama jer je “ostavila petomjesečnu bebu”.

Sestra je navela da se Kejtlin u posljednje vreme žalila na “bol u srcu”, ali da nije previše o tome razmišljala jer se posvetila organizaciji Božića i dočeka Nove godine.

Kada je bila trudna, imala je EKG, koji je pokazao određena odstupanja, ali nisu mislili da je to razlog za pretjeranu brigu – rekla je Šarlot.

Htjela je da uradi i eho srca kada je kćerka imala šest nedjelja, ali je doktori nikada nisu poslali. Kada je otišla kod ljekara, svi su pričali da je sve kako treba, čak je i tu noć bila dobro – navela je njena sestra.

Istakla je da je sestra voljela Božić i da je već uveliko spakovala sve poklone za ukućane, ali da ga nažalost nije dočekala.

U nedjelju ujutru, otac je Kejtlin pronašao mrtvu u svom krevetu dok je pokušavao da je probudi jer je njena kćerka Popi neutješno plakala, piše Hayat.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti