Mladi europski košarkaši pili Oazu

Mladi europski košarkaši pili Oazu

186
0
PODIJELI

Kompanija Oaza d.o.o. iz Tešnja donirala je za potrebe nedavno okončanog Evropskog prvenstva u košarci  za kadete B-divizije (U16) kamion sa izvorskom vodom Oaza u pakovanjima od po 1,5 i 0,33 litra.

 Mladi evropski košarkaši pili su „najbolju vodu na svijetu“ tokom cijelog prvenstva koje se održavalo u Sarajevu od 9. do 19. augusta.

– Drago nam je da smo mladim košarkašima evropskih reprezentacija mogli pružiti zadovoljstvo da piju vodu iz “srca Bosne”. Raduje činjenica da su reprezentativci Bosne i Hercegovine ove godine osvojili odlično drugo mjesto na prvenstvu i tako uspjeli izboriti plasman u A diviziju, ušavši u društvo 16 najboljih reprezentacija Evrope. Ovom prilikom upućujemo čestitke cijelom timu na ovom velikom uspjehu, saopćeno je iz kompanije Oaza d.o.o.

Oaza  – Tešanjski kiseljak je jedna od najnagrađivanijih voda na svijetu. Kao prva voda iz BiH, nekoliko godina uzastopno je nagrađivana zlatnim medaljama za kvalitet i dizajn na jednom od najznačajnijih svjetskih sajmova voda u američkom Berkeley Springsu.

U aprilu ove godine AS GROUP iz Jelaha uspješnoje okončala akviziciju kompanije Oaza d.o.o., postavši na taj način stopostotni vlasnik ovog domaćeg branda vode.

Voda iz srca Bosne!

NEMA KOMENTARA