14.2 C
Tešanj
Utorak, 16 Aprila, 2024

Mladi europski košarkaši pili Oazu

Kompanija Oaza d.o.o. iz Tešnja donirala je za potrebe nedavno okončanog Evropskog prvenstva u košarci  za kadete B-divizije (U16) kamion sa izvorskom vodom Oaza u pakovanjima od po 1,5 i 0,33 litra.

 Mladi evropski košarkaši pili su „najbolju vodu na svijetu“ tokom cijelog prvenstva koje se održavalo u Sarajevu od 9. do 19. augusta.

– Drago nam je da smo mladim košarkašima evropskih reprezentacija mogli pružiti zadovoljstvo da piju vodu iz “srca Bosne”. Raduje činjenica da su reprezentativci Bosne i Hercegovine ove godine osvojili odlično drugo mjesto na prvenstvu i tako uspjeli izboriti plasman u A diviziju, ušavši u društvo 16 najboljih reprezentacija Evrope. Ovom prilikom upućujemo čestitke cijelom timu na ovom velikom uspjehu, saopćeno je iz kompanije Oaza d.o.o.

Oaza  – Tešanjski kiseljak je jedna od najnagrađivanijih voda na svijetu. Kao prva voda iz BiH, nekoliko godina uzastopno je nagrađivana zlatnim medaljama za kvalitet i dizajn na jednom od najznačajnijih svjetskih sajmova voda u američkom Berkeley Springsu.

U aprilu ove godine AS GROUP iz Jelaha uspješnoje okončala akviziciju kompanije Oaza d.o.o., postavši na taj način stopostotni vlasnik ovog domaćeg branda vode.

Voda iz srca Bosne!

Povezane vijesti

Najnovije vijesti