25.8 C
Tešanj
Utorak, 16 Aprila, 2024

Mladić iz Tešnja oteo svoju djevojku te je odveo u stan da se drogiraju

U Tesliću policija je uhapsila S.M. (21) iz Tešnja zbog sumnje da je tokom vikenda oteo svoju curu J.P. (21) iz Teslića, te joj omogućavao da se drogira, saznaje Srpskainfo.

Uhapšeni se sumnjiči da je 25. januara na području Teslića autom pokupio J.P. i zatim je odvezao u stan koji je ranije iznajmio u tom gradu.

– On joj zatim nije dozvoljavao da napusti stan, a potom je u više navrata omogućavao da konzumira opojnu drogu. U međuvremenu je policiji prijavljeno da je ta djevojka oteta, pa je policija odmah izašla na teren – kaže naš sagovornik.

Dodaje da je policija ubrzo saznala o kome se radi i pronašla stan u kojem su se oni nalazili.

– Nakon što su ušli u stan, zatekli su njih dvoje kako sjede i na stolu je primjećena droga. Ona je tokom ispitivanja izjavila joj on nije dozvoljavao da izađe iz stana – rekao je pomenuti sagovornik.

Osim toga, S.M. se sumnjiči i da je dan ranije došao do porodične kuće od J.P. gdje je galamio na nju i više puta je udario.

U PU Doboj su rekli da se S.M. sumnjiči za krivična djela protivpravno lišenje slobode, ugrožavanje sigurnosti i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti