12 C
Tešanj
Srijeda, 29 Maja, 2024

Momak iz Tešnja probio led u sasvim novim Zvezdama Granda koje su oduševile publiku

I konačno nakon dvomjesečne pauze došao je trenutak da uživate u novoj sezoni „Zvezda Granda“. Kao i uvijek, nepogrešivi tandem Sanja Kužet i Voja Nedeljković otvorili su prvu emisiju sedamnaeste sezone, a na samom startu Saša Popović otkrio je nova pravila.

-Ja sam super i jedva sam čekao da krenemo sa novom sezonom,, sedamnaestom po redu. S obzirom da smo prve audicije krenuli 2003. godine, znači da je sada dvadeset godina „Zvezda Granda“. Sada slijede nova pravila koja nikada nisu bila za ovih dvadeset godina. Objasniću brzo, ali će gledaoci već ukapirati sami poslije prvog, drugog para. Ove godine imamo izabrane kandidate, to su oni koj su se već takmičili, ali nikada nisu došli do finala. Njih ima 32, dakle to su izabrani kandidati i svaki od mentora po 4 kandidata, dva muška dva ženska. Dva su sami birali, dok su druga dva dobili od produkcije. Tim kandidatim će se suprotstaviti izazivači, a njih ima 96. Zapravo 48 muškaraca i isto toliko djevojaka- objasnio je Sale, a potom otkrio još jedno veoma važno novo pravilo.

-Ono što je bitno je da muškarci mogu da izazivaju samo muškarce, a djevojke su protiv djevojaka. Što se tiče ocjenjivanja svaki član žirija može da glasa samo za jednog. Imamo izabranog i izazivača i taj koji pobedi ostaje u emisiji, a onaj koji je izgubio ide u baraž. Ono što je takođe novina je da svaki član žirija može da priča samo 30 sekundi. I da svaki mentor će u svakoj emisiji sjedeti na drugoj poziciji, a to određuje taster.

Čast da prvi udari „taster sreće“ imao je Đorđe David, nakon čega su brojevi dodjeljeni i ostalim čanovima žirija koji su sreću okušali na tasteru.

Nakon toga došlo je vrijeme da se kandidati predstave, a led je probio Arnel Joldić iz Tešnja koji je pukom srećom, putem tastera odabrao svog protivnika.

Na crtu mu je stao bivši učesnik „Zvezda Granda“ Perica Veljković koji brani boje tima Cece Ražnatović.

-Novi kandidat, tj. izazivač je ovim tasterom izabrao kandidata pod brojem 7, Cecinog

kandidata i jedan od ova dva takmiačra će ostati kao izabran a drugi ide u baraž i u nekim sljedećim emisijima može da bude izazivač, Rezultat, kao što sam rekao još na početku, glasa se isključivo za jedno kandidata nakon pevanja. Samo u slujčaju ako je rezultat 4 prema 4 ja mogu svojim tasterom da izjednačim i tako dam mentoru mogućnost da odredi ko ostaje, a ko ide u baraž- dodao je Popović prije nego što su kandidati zapjevali na sceni.

Momak iz Tešnja za svoje prvo predstavljanje odabrao je numere Lapsus Benda i Šerifa Konjevića „Zbog tebe sam vino pio“, dok je Perica zapevao „Ja bez tebe nisam ja“ i numeru Amar Gileta „Prekasno“.

Na samom kraju duela članovi žirija glasali su u Pericinu korist koji je osvojio šest glasova, dok se Arnel izbori za jedan glas koji mu je dala Viki Miljković.

Ovo znači da Perica ostaje u igri sa Cecom, ništa se ne mijenja, a Arnelu saopštavamo da će večeras otići u baraž- objasnila je Sanja Kužet.

Dok je Aleksandar Milić Mili tvrdio da su oba kandidata večeras bila nesigurna, Viki Miljković nije krila oduševljenje momkom iz Tešnja, prenosi N1.

 

 

 

Povezane vijesti

Najnovije vijesti