18.8 C
Tešanj
Subota, 3 Juna, 2023

Muškarac doznao da sin nije njegov pa ga ostavio danima u vrtiću: On je sad vaš problem

Iako je pet godina dječaka odgajao kao svog sina, jednog oca to nije spriječilo da ga ostavi u vrtiću kad je rezultat DNK analize pokazao da nisu u krvnom srodstvu.

Nakon što je otkrio da mu dječak nije biološko dijete, otac u Kini ostavio je petogodišnjaka u vrtiću.

Dječaka nazvanog pseudonimom Xiao Rui otac je danima ostavio u vrtiću u pokrajini Guangxi u južnoj Kini, izvijestio je Jiangxi Morning Daily.

Xiaov otac, čiji identitet medijima nije poznat, navodno je testom očinstva otkrio da nije dječakov biološki otac te je osoblju škole rekao da je “on sada njihov problem”.

Xiaov odgojitelj Chen, izjavio je da je dječakova torba bila puna odjeće, a u njoj se nalazio i mobitel. Nakon što je napustio dječaka, otac je ostao u kontaktu s vrtićem, ali je odbio doći po njega. Chen je kasnije svratio do Xiaove kuće i otkrio da je ona prazna.

Policija je kontaktirala dječakovog djeda i još nekoliko članova rodbine, ali nitko ga nije htio preuzeti.

Fotografije dječaka osvanule su na kineskoj društvenoj mreži Weibo, a korisnici su ogorčeni slučajem i žao im je dječaka.

“U ovim godinama trebao bi biti bezbrižan i igrati se, a njegov život je ovakav. Strašno”, “Pogledajte ga, ovo je stvarno dirljivo. Dok su druga djeca mažena i pažena, on se mora već sada suočiti s okrutnim svijetom”, neki su od komentara.

Nakon što je pet dana bio u vrtiću, njegova biološka majka najavila je da će doći po njega.

Izvor: klix.ba

Povezane vijesti

POVEŽITE SE

59,104FansLike
295FollowersFollow
2,040SubscribersSubscribe

Najnovije vijesti