27.5 C
Tešanj
Utorak, 18 Juna, 2024

Muškarac snimao žene u toaletu tržnog centra i napao obezbjeđenje

Banjalučka policija uhapsila je M.S. iz tog grada za kojeg se sumnja da je u ženskom toaletu jednog tržnog centra fotografisao i snimao djevojke, a potom napao radnika obezbjeđenja.

Kako pišu Nezavisne, u pitanju je muškarac koji je i ranije hapšen zbog sumnje da je tajno snimao djevojke na isti način.

“Službenici Policijske uprave Banja Luka uhapsili su M.S. iz Banje Luke, zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašteno fotografisanje i tjelesna povreda”, navode iz policije.

Naime, sinoć oko 19 sati, radnik obezbjeđenja tržnog centra u Banjoj Luci prijavio je da je muškarac ušao u prostorije ženskog toaleta, te da sumnja da isti snima ili fotografiše djevojke koje se nalaze u toaletu.

“Policijski službenici su izašli na lice mjesta i potvrdili navode prijave, a prilikom izvođenja iz toaleta lice M.S. je fizički napalo radnika obezbjeđenja zadajući mu udarac nogom, usljed čega je isti zadobio tjelesne povrede”, navode iz policije.

Slijedi kriminalistička obrada M.S. i o svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti