Muškarci iskusili porođajne bolove

Muškarci iskusili porođajne bolove

196
0
PODIJELI

Dva holandska voditelja odlučila su da iskuse kontrakcije koje svaka žena ima pred porođaj kako bi dokazali da su žene slabiji pol i da je to razlog zašto tako teško podnose bolove prilikom porođaja.

 

U svojoj emisiji “Zamorčići” Denis Storm i Valerio Zena rade svakakve ludorije, a u poslednjoj su odlučili da iskuse bolove porođaja.

Otišli su jednu kliniku u Holandiji gde pomoću elektro stimulacija svako može osetiti koliko zaista boli porođaj. Iako sama simulacija traje samo dva sata, za razliku od pravog porođaja koji može potrajati i dva dana, obojica su zaključili da je to jedno od najbolnijih iskustava koji su imali.

Prije početka eksperimenta obojica su sa podsmijehom pitali medicinske sestre da li će možda i oni vrištati i psovati kao što to rade žene. I nasmejali su se kad su im sestre rekla da je to zagarantovano.

Kao i pri pravom porođaju, krenuli su sa blagim kontrakcijama, čiji bol su njih dvojica prikrili smejanjem, međutim kada je prošlo izvesno vrijeme i kada su počeli bolovi kontrakcija pred sam porođaj, njih dvojica su vrištali, skakali i stiskali jastuke.

Na kraju obojica su se složila da je cijelokupno iskustvo jednako mučenju i zapitali se da li žele da i njihove žene prođu kroz takvo jedno iskustvo.

 

 

NEMA KOMENTARA