Na prodaju Eko park u Jelahu!?

Na prodaju Eko park u Jelahu!?

1446
0
PODIJELI

Već smo navikli da se na stranici Pik.ba prodaje sve i svašta, pa se tako pojavio i oglas o prodaji Eko Parka u Jelahu. Nismo uspjeli saznati da li ja stvarno ovaj park na prodaju putem ove mreže. No svakako pročitajte oglas.

Prodajem poslovni kompleks SRC Eko Park koji se nalazi u mjestu Jelah. SRC Eko Park je udaljen 1 km od centra Jelaha (6 km od grada Tešnja), naselja koje se nalazi na raskrižju magistralnog pravca M-4, koji povezuje veće gradove Doboj – Banjaluka (73 Km), i regionalnog pravca R-474, koji povezuje gradove Tešanj – Prnjavor (29 Km). Na lokaciju kompleksa se dolazi sporednim putem koji je urbanistički upisan u infrastrukturu mjesta. Površina zemljišta na kojem se trenutno nalazi SRC Eko Park i na kojem su mogući građevinski radovi iznosi 17 ha sa mogućnošću proširenja, odnosno kupovine, dodatnih 20 ha.Zemljište na kojem se nalazi SRC Eko Park je uvršteno u urbanistički plan Općine Tešanj. Ima riješene odnosno dobijene urbanističke i građevinske dozvole za devet (9) započetih objekata. Za daljnju izgradnju ili proširenje SRC Eko Park sa objektima ili infrastrukturom koja se veže za razvoj turizma, trgovine, proizvodnih pogona ili stambene izgradnje moguće je dobiti sve potrebne dozvole. Cjelokupna teritorija od 17 ha je u potpunom vlasništvu. SRC Eko Park posjeduje vlastitu trafo stanicu snage 650 KW, snaga koja može osigurati potrebnu energiju za napajanje SRC Eko Park u budućnosti. Do sada je realizovano sljedeće:

    Asfaltiran prilazni put do samog SRC Eko Park,
    Izgrađena vlastita energetska mreža kapaciteta trafo stanice od 650 KW,
    Izgrađen kanalizacioni sistem/mreža i sistem vodosnabdijevanja SRC Eko Park,
    Izgrađene pješačke i drumske staze i putevi do i oko svih građevinskih objekata planiranih za izgradnju,
    Izgrađen zološki vrt sa kompletnom infrastrukturom i sadržajima,
    Realizovana prva faza odnosno izgrađena jedna etaža hotela (temelj i stubovi),
    Realizovana izgradnja 6 bungalova od planiranih 10 bungalova,
    Realizovana prva faza odnosno izgrađena jedna etaža restorana,
    Izgrađen ribnjak sa ribarnicom sa kompletnom infrastrukturom i sadržajima,
    Pribavljena i uredna imovinsko – pravna dokumentacija

Vlasnicka dokumentacije je uredna i odmah prevodiva bez ikakvih tereta. Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju!!

Pročitajte oglas i na Piku.

Povezane vijesti:

                     – Biznismen iz Dubaija želi kupiti jezero Jelen

NEMA KOMENTARA