0.3 C
Tešanj
Nedjelja, 29 Januara, 2023
spot_img

Najluđe vjenčanje ikada: Vjenčanica se zapalila, išli iza mlade i gazili je!

Ipak, svemu što pođe po zlu na vaš „veliki dan“ ćete se vjerovatno kasnije smijati baš kao jedna korisnica Twittera koja je objavila šta se sve dogodilo na njenom vjenčanju.

Ona je doživjela pravu „seriju nesrećnih događaja“ na vjenčanju u crkvi, koja je u retrospektivi zaista urnebesna.Njen tvit o „svemu što ne treba da se desi na jednoj svadbi“ je postao viralan, a mi ga prenosimo u cijelosti.

-Prvo mi je na ulazu kuma stala na veo i samim tim mi cimnula glavu unazad toliko jako da umalo nisam pala kao pokošena. Onda se pop mučio da mi namjesti krunu i na kraju ju je namjestio ukrivo, kao da sam retardirana. Onda mi je kuma kolabrirala iza mene i još se na to pop drao na goste koji su prišli da pomognu jer zaboga prekidaju svadbu, a meni nije dao da joj priđem. Poslije toga mi je i svekrva isto kolabrirala, gdje je pop nastavio nonšalantno kao da se ništa ne dešava. I na kraju je pop držao govor 20 minuta, onaj završni, gde je malo falilo da završim kao kuma i svekrva, minuti su bili u pitanju – napisala je mlada, piše zadovoljna.rs.

Tvit je mnoge slatko nasmijao i izazvao je brojne reakcije. Ljudi su u komentarima pisali slične nezgodne sa svadbi.

„Kod nas kum zamijenio burme pa sam u sred ceremonije napala muža VRATI MI MOJU BURMU, kao da je on kriv. Istripovala da ćemo se razvesti ako ne stavimo prave burme tu odmah u crkvi. Poslije bezbroj udaranja laktom i šutiranja, vratio mi je moju burmu“, napisala je jedna korisnica.

„Nas pop zvao na mobilni da vidi gdje smo i da li dolazimo, jer smo, naravno, kasnili“, dodala je druga.

„Nama je pop poslije vjenčanja rekao, ‘čestitajte jedno drugom’ ja ženu izljubio tri puta u obraz… Kao da mi je kum… Sve zabelježeno kamerom, poslije smo se poljubili kako dolikuje za slikanje“, napisao je jedan od korisnika društvenih mreža.

„Meni se zapalila vjenčanica – išli iza mene gazili po njoj“, nevjerovatno je iskustvo još jedne mlade, piše Bosna Info.

Povezane vijesti

POVEŽITE SE

58,404FansLike
288FollowersFollow
2,040SubscribersSubscribe

Najnovije vijesti