20.1 C
Tešanj
Srijeda, 19 Juna, 2024

Najstarija kćerka ubijenog Saše iz Doboja: “Kako je mogla sestra da to uradi, tata je nju najviše volio”

Tamara Kulišić, najstarija kćerka Saše Kulišića, koji je 30. januara brutalno ubijen u Doboju, već danima je u šoku i pokušava da shvati kako je preko noći ostala bez oca, piše Telegraf.rs.

Vijest o hapšenju Sašine supruge Andree, njenog navodnog ljubavnika Dražena, kao i Tamarine maloljetne polusestre, zbog sumnje da su planirali i izvršili zločin, sagovornicu Telegrafa užasava do srži.

Kako kaže, ne može da povjeruje da su ljudi koji su Saši bili najbliži skovali plan da ga ubiju.

Posebno je potresa to što Sašinu stariju kćerku iz drugog braka, odnosno Tamarinu polusestru, sumnjiče da je već duže vrijeme oca trovala i drobila mu lijekove u pića.

Imala je sve što je poželjela

– Mala mi nije jasna, znam kako će zvučati… Ali, od nas četvero, tata je nju najviše volio. Imala je sve što je poželjela, svuda ju je sa sobom vodio. I da mu ovo uradi… Da mu ovako vrati… Da mu stavi one silne lekove u limunadu, onesposobi ga, da potom njima otključa vrata i omogući im da ga ubiju – priča Tamara vidno potresena.

Nakon što su se Tamarina majka i Saša razveli, Tamaraa je pet godina živjela sa ocem, da bi se potom vratila kod majke. Sa Sašom se nije čula na dan ubistva, ali i kada su razgovarali posljednji put, kaže da ništa nije slutilo šta će se dogoditi.

Sa osumnjičenom Andreom, ali i kćerkama koje je Saša dobio u drugom braku, Tamara je imala “korektan odnos”, kako kaže, zbog tate, piše Telegraf.rs.

Ubistvo je cijelu porodicu potreslo do srži. Tamarin brat, koji je od nje mlađi dvije godine, ne može da se oporavi od šoka.

– Ja još nekako sve ovo izbacujem, pričam… Ali on ne, on šuti i tuguje. Inače, strašno liči na tatu, svi ga zovu mali Saša… Teško je i babi i djedu, tatinim roditeljima, baba plače ne prestaje, a djed sjedi i tuguje… Djed i ja smo slični, mi teško plačemo. Ali ja sam se sad isplakala kao nikad u životu – kaže sagovornica dok joj se oči ponovo pune suzama.

Otkriva i da su i drugi članovi porodice davali iskaz povodom ovog tragičnog događaja, te dodaje da zbog istrage sad ništa ne može više da kaže.

O danima koji slijede ne zna šta da kaže…

Samo osam godina

– Puna sam tuge, bijesa – kaže Tamara i dodaje: “Najgore će biti onoj drugoj, najmlađoj kćerki. Ona ima samo osam godina, ona i ne shvata šta se dogodilo”.

Podsjetimo, Saša je pronađen mrtav 30. januara u šumi pored izletišta Preslica kod Doboja, vezanih ruku i nogu, sa brojnim ubodnim ranama po tijelu. Sumnja se da je već neko vrijeme bio na meti supruge i kćerke (14) te da su ga trovale lijekovima.

Dan prije nego što je ubijen kćerka (14) je, kako se sumnja, u dogovoru sa Andreom i Draženom izdrobila tablete tati u limunadu. Kada je Saša omamljen zaspao, pozvala ih je da ih o tome obavijesti, ostavljajući otključana vrata kuće, kako bi mogli nesmetano da uđu.

Po dolasku Andrea i Dražen su, kako se sumnja, djevojčici rekli da ode u dnevnu sobu i zatvori vrata. Omamljenog Sašu su u spavaćoj sobi pretukli do krvi, vezali mu kanapom ruke i noge, a lice su mu oblijepili sivom selotejp trakom. Potom su ga ubacili u automobil i odvezli u šumu, gdje je dobio četiri uboda oštrim predmetom u predijelu stomaka. U šumi je ostavljen da umre…

Nedugo nakon što je tijelo pronađeno, policija je uspjela da locira Dražena i uhapsi ga, a potom je u Banjoj Luci uhvaćena i Andrea. Dan nakon ubistva privedena je i maloljetna kćerka. Svima je određen pritvor, prenosi Avaz.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti