Najteži poraz Borca ove sezone

Najteži poraz Borca ove sezone

137
0
PODIJELI

U 25. kolu Druge lige Centar Borac je gostovao u Hadžićima kod ekipe Radnika, i doživio najteži poraz u ovoj sezoni od 4:0. U 10 odigranih kola drugog dijela sezone Borac je upisao 3 pobjede, 3 remija, i dva poraza. Uz dva kola u kojem je bio slobodan Borac je u drugoj polusezoni osvojio samo dvanaest bodova koja ih ipak drže u gornjem dijelu na tabeli, ali ukoliko žele da zadrže poziciju među prvih pet ekipa moraće da pruže mnogo više nego na jučerašnjoj utakmici u Hadžićima.
U preostalih pet kola Borac kod kuće dočekuje veoma dobre ekipe Famosa, Natrona, i poslednje kolo Rudara iz Breze, dok u goste putuju odličnoj Usori i nezgodnom Ilijašu.
Niti jedna od ovih pet utakmica neće biti lagane, i vjerujemo da će naši momci dati sve od sebe kako bi u poslednjih pet kola barem tri puta obradovali naše navijače.

U subotu su odigrane i dvije utakmice Kvalitetne lige predpionira i pionira u kojem su naši dječaci gostovali u Zavidovićima.
Predpioniri su odigrali 0:0 i sezonu završili na trećem mjestu pošto je Novi Šeher osvojio tri boda i na drugom mjestu ima jedan bod više u odnosu na Borac.
Pioniri su porazom od 4:0 završili sezonu na drugom mjestu i slijede im utakmice doigravanja za pobjednika ZD kantona sa prvoplasiranom ekipom iz grupe A (Čelik ili Rudar iz Kaknja).

 

FKBorac.jelah.ba

NEMA KOMENTARA