9.5 C
Tešanj
Utorak, 23 Aprila, 2024

Nakon 11 dana pronađen Mirnes iz Tešnja: Otišao kod bake, a otac prijavio nestanak

Mirnes Mević (30) iz Tešnja, koji je bio nestao u ponedjeljak 20. mart, pronađen je živ i zdrav. Ovu informaciju potvrdio je za Dnevni avaz njegov otac Ašir Mević.

On je dodao da je njegov sin u pratnji policije stigao kući jutros u dva sata, a da je sve ovo vrijeme bio u Tesliću kod bake.

– Mobitel mu je bio isključen jer nije imao punjač, a nije imao ni interneta pa nije znao ni da ga tražimo. Hvala Bogu, sve se dobro završilo, kazao nam je Ašir Mević.

Podsjećamo, Ašir živi u Italiji, a s Mirnesom se zadnji put čuo u nedjelju 19. marta navečer. Nakon što mu se sin nije javljao došao je u BiH i prijavio nestanak.

– Moja sestra ga je vidjela posljednji put u ponedjeljak 20. marta. Imao je na sebi plavu jaknu, farmerke žute boje i narandžasti kačket. Od tada ga nitko nije vidio. Na viberu na mobitelu je bio dostupan do utorka 21. mart do 12.30 sati i od tada je mobitel isključen. Kako se nije javljao i nitko ga više nije vidio, u četvrtak 23.mart sam došao iz Italije i u 4.30 sati ujutro, prijavio policiji nestanak mog sina – kazao je za Avaz.ba prije nekoliko dana kada smo objavili tekst o nestanku Mirnesov otac Ašir Mević.

Avaz.ba

Povezane vijesti

Najnovije vijesti