16.2 C
Tešanj
Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

Nermin Handžić najavio duet s Viki Miljković

Nekadašnji pobjednik “Zvezda Granda”, Tešnjak Nermin Handžić ne može se požaliti na život kojeg živi poslije pobjede. Kako prošla, tako i ova godina bila mu je radno – turbulentna, a i naredna će biti takva.

Vjerujem im

– Ja zaista ne znam da li mi je bila zanimljivija prošla godina kada sam postao zvanični pobjednik “Zvezde Granda” ili ova 2023. Mnogo se radilo, putovalo, nastupalo. Između svega toga radilo se na pripremama novih pjesama, a od kojih bi barem jedna ili dvije do kraja godine trebale biti objavljene – kaže nam Nermin.

Handžić otkriva da Violeta Viki Miljković objavljuje novi album na kojem će se naći i njihov duet.

– Bit će to naš prvi duet, tako da, eto, imate i neku ekskluzivu. Onda će uslijedti moje nove pjesme. Moje mišljenje ja da estradom koračam malo sporijim putem, a s druge strane mnogo sigurnijim. Neizmjerno vjerujem Viki i Tašketu, slušam ih sve što mi kažu i to je za mene najbitnije.

Nermin će nastupiti na „Večeri sevdaha“ u Tuzli, naravno s Viki Miljković.

– Sevdah je bio prvi stil muzike koju sam ja počeo da pjevam sa mojih sedam godina. Prvu sevdalinku koju sam otpjevao bila je „Tebi majko misli lete“, s Omladinskim ansamblom iz Tešnja. Čak sam se svojevremeno i takmičio na tim nekim takmičenjima sevdaha, a ovim pozivom za Tuzlu srce mi je puno radosti i sevdaha. Ja ću tu večer pjevati pjesmu „Srdo moja, more ne srdi se na me”, te duet s Violetom „Safete Sajo Sarajlijo“.

I on je, poput mnogih, kao dijete bio zaljubljen u neku glumicu, pjevačicu…

Domaće serije

– Moji su roditelji uvijek gledali domaće serije na televiziji. Kada se emitirala serija „Bolji život“ ili reprizirala, ja sam imao možda nekih četiri ili pet godina i uvijek sam govorio da sam zaljubljen u Snežanu Savić i da ću je oženiti kada porastem (smijeh). Stariji brat bio je zaljubljen u Lidiju Vukićević, a moj brat blizanac bio je zaljubljen u Milicu Todorović. Kada bi je god vidio na televiziji, prilazio je ekranu i ljubio ga (smijeh). Svi smo imali neka svoja TV lica u koja smo bili zaljubljeni.

Izvor: Avaz

Povezane vijesti

Najnovije vijesti