NFSBIH i HIFA danas u Sarajevu potpisali sponzorski ugovor vrijedan 50.000 KM!

NFSBIH i HIFA danas u Sarajevu potpisali sponzorski ugovor vrijedan 50.000 KM!

669
0
PODIJELI

Danas je u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu održana press konferencija na kojoj je zvanično potpisan sponzorski ugovor između NS/FS BiH i HIFA grupacije.

 Ugovor na godinu dana u vrijednosti od 50.000 KM su potpisali predsjednik NS/FS BiH Elvedin Begić i Izvršni Direktor HIFA OIL d.o.o. Venan Hadžiselimović.

Obraćajući se predstavnicima medija predsjednik Begić je rekao: „Jedna od naših aktivnosti jeste i ta da se poveća interes za sponzorske i partnerske odnose uspješnih kompanija sa Savezom. Svakako da su uspjesi „A“ reprezentacije privukli pažnju velikih kompanija. Jedna od takvih je HIFA grupacija koja je desetak godina prisutna na tržištu i, što je jako važno riječ je o kompaniji koja je i ekološki osvještena. Naglasio bih da se radujemo što je HIFA grupacija prepoznala Savez kao partnera sa kojim će sarađivati u narednih godinu dana.

“U ime HIFA grupacije Venan Hadžiselimović, Izvršni direktor HIFA OIL d.o.o. je izjavio: „Ideja o ovoj saradnji postoji već odavno, jer mi se rukovodimo sloganom domaći sa domaćim, najbolji sa najboljim tako da se zahvaljujem domaćinima što su nam pružili priliku da realizujemo ovu ideju. HIFA grupacija primjenjuje ISO standarde a djeluje na tržištu BiH i još devet zemalja jugoistočne Evrope.“

Izvršni direktor HIFA PETROL d.o.o. Ibrahim Hozić je poželio selektoru Sušiću i igračima puno sreće u narednoj utakmici protiv Grčke, ali i svim ostalim susretima našeg tima uz konstataciju: „Vjerujem da će se HIFA grupacija zajedno sa Savezom i reprezentacijom naći na SP u Brazilu.“

Reprezentacija.ba/Jelah.info

NEMA KOMENTARA