19 C
Tešanj
Nedjelja, 14 Aprila, 2024

NK Žepče priredilo show u Makljenovcu

Jako loše je počelo po domaćina. Već u drugoj minuti bilo je 0:1, a samo dvije minute kasnije i 0:2. Strijelac oba pogotka bio je Tadić-Panter koji je danas imao fenomenalan dan.

Na 0:3 povisio je Vrbić. I u tom golu svoje prste imao je Tadić-Panter. On je sjajno šutirao iz kosa, ali njegov šut brani golman domaćina. Odbijenu loptu lako posprema Vrbić.

Igra se na kratko primirila, a onda je Žepče u pet minuta zabilo još tri gola. U 34. zabio je Ivešić, a u 36. i 39. Tadić-Panter.

Neiskorištene šanse su nizali Ivešić, Slišković, Vrbić, Šimić i Anton Tadić. Značilo je to da domaćini ni u drugom dijelu neće imati mira.

Već u pedesetoj svoj peti pogodak postiže Tadić-Panter. Tko zna koliko bi zabio do kraja da deset minuta kasnije nije napustio igru.

Ipak, izlaskom Tadića nije sve stalo. Na asistenciju njegovog imenjaka i prezimenjaka za 0:8 pogodio je Slišković.

Svoj dan imali su i stoperi. Prvo je u 69. mrežu zatresao Lučić, a u 75. i Jukić.

Broj golova je bio dvocifren, ali nije bilo kraja. Žepče i u drugom dijelu imalo niz promašenih prilika. Više puta je pucao Grahić, a prijetili su i Jukić, Lučić, Šimić, Slišković, Vrbić, Kresić, ponajviše Anton Tadić.

Pred golom domaćih nije bilo mira. U 82. za 0:11 zabio je Vrbić, a tri minute prije kraja točku na i postavlja Slišković.

Nkzepce.com

Povezane vijesti

Najnovije vijesti