14.4 C
Tešanj
Srijeda, 7 Juna, 2023

NOVA FOTOGRAFIJA IZAZVALA HAOS: Selma Bajrami, uvijek sam bila okrenuta vjeri

Selma Bajrami tokom mjeseca ramazana povukla se iz javnog života, ali i i sa društvenih mreža. Kako je i sama nedavno napisala, samo Bog zna šta se zaista nalazi u našim srcima.

-Ko je vjernik a ko ne, zna najbolje Allah, jer samo on zna šta je iskreno i šta se zaista nalazi u našim srcima. A onima kojima smeta moja pokornost Bogu, želim zaista da se pozabave sobom i od srca im želim da im dragi Allah pokaže pravi put. Svi mi smo obični smrtnici, nemamo pravo osuđivati bilo koga. Pozabavimo se sobom i vjerujmo u bolje sutra, jer to je smisao života.

-Vidim, često se u zadnje vrijeme polemiše o meni i o tome kako sam se “pokrila” i okrenula vjeri. Za vašu informaciju, ja sam uvijek bila okrenuta vjeri, samo što to do par godina ranije nisam javno eksponirala. Poštujem apsolutno svačije običaje i svaku religiju, ali mi nije jasno zašto bilo kome smeta moja? Mom narodu pogotovo, narodu koji pripada istoj religiji i narodu koji vjeruje u istog Boga kao i ja, zašto Vam smeta moj hidžab/turban? On je razlog napadanja i osuđivanja mene zbog toga što kao i svaki musliman postim mjesec ramazan? Ili si čovjek ili ne. Nema trećeg…

Izvor: express

Povezane vijesti

POVEŽITE SE

59,114FansLike
295FollowersFollow
2,040SubscribersSubscribe

Najnovije vijesti